Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Vyřešeno 200x200x??? dia pyramida
Článek napsal NeoTyransicek

asi se ptáš proč ten nazev. momentálně pracuji na projektu, měla by to být dia pyramida s těmito rozměry bohužel na to nemám material a peníze tutíž potřebuji donaty a free pracovníky co mi s tím pomůžou a nebudou dělat blbosti prosím napište mi na discord jestli mě chcete s tím pomoct postavit a sem že mi dáte donate a dia blocky nebo dia davejte v /res tp deathstar2 mam tu normal chest a na prodání koblu atd je tam void chest budu rád za podpuru Neo. :)

x 1
Užívat si s přáteli a členy Dajmondkrů to je moje Hobby. Nahlašování hackerů a scammerů, to je moje radost
Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

:/ se nudím a chci se zabavit na dalších 1000 hodin :D

Užívat si s přáteli a členy Dajmondkrů to je moje Hobby. Nahlašování hackerů a scammerů, to je moje radost
Před 4 lety

because Trenend is my life

x 1
Před 4 lety

hmmm

....        časy se mění, stejně jako lidi. MINECRAFT je jen hra, a tou také zůstane...
. .  7.6.2020- Builder first fail, 2.8.2020- Builder second fail, 9.9.2020- Builder
unsolved, 4.6.2021- Builder
. . . 16.9 - 28.11.2020 Mod, 26.2.2021- now Mod
BAF ♡ 
Před 4 lety

co?

Před 4 lety

1 den a nemáme ani 10%první části prosím o FREE pomoct

x 1
Před 4 lety

Jako mám u sebe asi stack dia blocků, sice vám to moc nepomůže ale i tak vám to můžu dát

Před 4 lety

ja ještě kopu :D

Před 4 lety

Možná se přidám Tyranosaure

#Erik6627

Před 4 lety

k díky někdo kdo se přidá sam (nepočítám thesevca) a nebude dělat blbosti :D

Před 4 lety