Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Vyřešeno Připojení na server. Vote.
Článek napsal Patrior_CZ

Dnes jsem chtěl se připojit na server, ale napsalo mi to, že je detekována VPN, nebo Proxy. Přitom já nic takového nemám. Plus včera mi to nedalo vote keys na Survivalu. Je to nějaký bug, nebo se někdo snaží připojit za můj Elite VIP účet?

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

to se my stalo taky nějáká chyba na fakahedě

x 1

CHLEBIK is nej

Před 4 lety

Dobré vědět, že v tom nejsem sám.

Před 4 lety

Zdravím, uistite sa že nepoužívate VPN nebo Proxy, kebyže problém pretrváva naďalej, vyčkajte na reakci majitelky/majitela. Váš problém bude vyrešen až príští pracovný týden, teda v pondelí.

Kebyže demencia ľudí kvitne, tak všade po svete máme botanické záhrady.
Před 4 lety

Zjístil jsem, že tento problém mám na mnoha serverech, ale žadnou VPN nebo proxy nemám, ale včera bylo vše v pořádku. Všude jsem mohl hrát, teď z nějakého důvodu ne.

Před 4 lety

Přitom hraji na stejném pc, na stejném internetu, na stejném místě...

Před 4 lety

Zdravím,

nevím čím to je, ale zkuste:

1. Odinstalovat MC a zase nainstalovat.

2. Restartovat Router či Vypnout a Zapnout, pokud máte Optický kabel k počítači (Ethernet), zkuste ho odpojit od PC a od Routeru po dobu asi 5-10 min. Pokud máte dočastnou IP, tak vám poskytovatel přiřadí novou.

3. Pokud nic zmíněného nahoře nepůjde, zkuste kontaktovat poskytovatele Internetu.

Přeji pěkný zbytek dne,

tomishsja.

x 1

Před 4 lety

Všechno jsem udělal, takže jsem volal poskytovateli a ten nebere telefón, ale toto poskytovatel dělá delší dobu. Takže VIP úplně k ničemu.

Před 4 lety

Ještě něco zkusím nastavit ve win. a jestli to nebude fungovat, tak se můžu rozloučit s multiplayerem.

Před 4 lety