Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Zamítnuto Žiadosť o Unban na discorde a na servery :)
Článek napsal jakubik287

MINECRAFT:

Nick: __Sillver__

Platforma: ThePit

Banujici: Satanist

Dôvod: Nepovolené Modifikace

Dobrý Večer rád by som chcel za žiadať o unban a myslím že je to aj za nič ban, jelikož som ho dostal za to že som par krát hitol hackera jelikož mám badlion client a tam ak dám typkovi combo tak sa tam ten nejaký reach zväčší takže to bolo zcela legit to že satanist sa nevyzná v pvp tak nemusí banovat legit hráču :)

DISCORD:

Nick: __Sillver__#9558

Platforma: Discord

Banujici: Satanist

Dôvod: Vulgarizmy

Obhajoba: No takže dostal som perma ban za pár vulgarizmu a podľa mňa by som mal dostať mute alebo aspoň tempban minule typek nadával a dostal len mute na 2H nepríde mi v pohode že na Minecrafte sa to mutuje na 2H a na discorde perma banuje takže by som poprosil o skrátenie banu alebo aby som dostal unban a dostal by som mute ďakujem :)

-  __Sillver__

x 1

"Pravý priatel je len, který prijde, ked všetci odchádzajú"❤️

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

Zdravím, vám príde zcela legit mít vetší "dosah/reach" ? Podle vás to teda zvýhodnení oproti iním hráčom nieje ? Sám ste sa ktomu priznali, teda dôkazový materiál vám se dokladať zbytočne nebudem, navíc sám ste ho i videli na discorde. Dekuji za pripomínku že se vtom nevyznám, ale kdyby tak bylo, tak by jsem zrejme nebyl na tejto pozici.

K discordu vám jen dodávam tolik, že zrejme na hráče je moderátor milý, teda nedáva tak prísne tresty ako já. Navíc vaše nadávky boli nasmerované na prácu majitelu a na samotný a-team. Ban máte na oboch platformách právem, žádost o unban zamítám.

Kebyže demencia ľudí kvitne, tak všade po svete máme botanické záhrady.
Před 4 lety