Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Zkráceno žádost o unban
Článek napsal AitchBee

Nick / Jméno na serveru : AitchBee 
Člen A-Teamu který udelil ban : Satanist
Platforma : Minecraft
Dôvod banu : Držení naduplikovanych předmětu 

Vaše vyjadrenie/ospravedlnenie: Dobry večer omlouvám se ze to píšu znovu ale chtěl by jsem poprosit o unban nebo zkráceni banu ,

Vedel jsem o nich a jelikož to byl celkem veliký podvod kterého jsem se nezúčastnil jen bez vědomi zakoupil (naduplikovane villigar spawnery) a už jsem to řešil s jiných Helperem a odpikal si 30denní trest tak by jsem se chtěl obrátit na zprávu např. na discordu od Leijy kde myslím zmiňuje ze tyto spawnery již nefunguji a ze pokud je hráč má tak jsou mu k nicemu ,tudíž v tom nevidim problém ale vy asi jo , Pokud vadí ze mám u sebe vec která nejde používat tak se omlovat ale toto jsem opravdu nevedl, přijde mi to stejné když jsem nasel vec která není v SF (backgammonu) ale po zeptali Moderátora mi řekl ze to nevadí proto to s tím srovnávám jelikož se to neda používat ani položit , Chapu ze je to naduplikovane vec ale nemám zapotřebí čekat dalších 30 dni než mi vyprší ban jako minuly měsíc :( prosím pokud by to slo aspoň zkrátit byl bych nesmírně rad ,Dekuji a hezky zbytek vecera 

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

Ban jsem vám trocha skrátil, protože to byla teda chyba predošlého helpera že spawnery nesmazal, avšak jste mohli napsat moderátorovi, a odevzdat je.

x 2
Kebyže demencia ľudí kvitne, tak všade po svete máme botanické záhrady.
Před 4 lety