Noisia
Ryzaaa_
Survival
Krádež v /ah
Zdravím nevím co přesně jsem prodával v /ah a co na tom byl podvod, každopádně bych to nějak rozumně vyřešil, ačkoliv nevím co přesně jsem udělal špatně, předem děkuji za odpověď a poprosím o UNBAN.
Noisia
Ryzaaa_
Survival
Krádež v /ah
Zdravím nevím co přesně jsem prodával v /ah a co na tom byl podvod, každopádně bych to nějak rozumně vyřešil, ačkoliv nevím co přesně jsem udělal špatně, předem děkuji za odpověď a poprosím o UNBAN.
no , jestli jsi krad , tak se nedivím
z laskou a nenavistí , tvůj "ne"přítel Arryas
Já pravě o ničem nevím, něco jsem dával do /ah, ale nevím jak jsem tím někoho mohl okrást je tam daná cena za danou věc :D
S nikým jsem neobchodoval jen dával věci do /ah toť vše, nevidím žádný důvod k banu, nejspíš mě zabanoval zas nějakej novej helper co ani neví co dělá.
BTW, jestli jsem zabanován právem, tak bych rád nějaké důkazy o co vůbec šlo, jelikož ja fakt o ničem nevím :D
aha , když myslíš , hele jako pokuď jde o /ah , neboli o Aukci , to je i pro mě docela nová věc , nepochopitelná , ale v tom případě by měli mít ban všichni
Absolutně nechápu co to tady plácáš píšeš úplně z cesty byl bych rád kdyby jsi přestal a nechal to na AT, děkuji za pochopení.
fajn , mluvím z cesty , protože jesli jsi dával , řeknu to takhle "hlínu za 100K" , tak se nediv , že jsi ten ban dostal , akorát se tu snažíš vymluvit , aby jsi ten unban dostal , jenže jdeš bez důkazu a ani omluvy , jako tohle je na zamítnutí , nepočítej z Unbanem
??? Co to meleš? :D Prodávám věci dost levně a hlína to určitě nebyla :D Jdě vidět, že jsi tady jenom blbej troll co komentuje všechny UNBAN příspěvky a nemáš nic jiného na práci, než špinit moji pověst. Jak mám mít důkazy, když ani nevím co jsem udělal? Prosímtě už radši nic nepiš z dementů jako ty docela chytám nervy, už jednou jsem psal, že zde nemáš psát, DĚKUJI ZA POCHOPENÍ.
za prvé: Troll nejsem , jen píšu očividný fakt
za druhé: to byla metafora
za třetí: nenádavej
Bezdůvodný nebyl prodával si lucky blocky z /heads