Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Zamítnuto Žádost o unban na serveru Trenend.eu (správně)
Článek napsal JAKVB1SK0

Nick: JAKVB1SK0
Banující: Nevím (Byl to móder)
Platforma: Minecraft
Důvod banu: Nepovolené modifikace

Moje vyjádření: Dne 9.7.2020 jsem dostal ban na serveru Trenend.eu za nepovolené modifikace. Přiznávám se, že jsem fly používal, ale hlavně první den a to z důvodu, že jinou verzi 1.15 nemám. Ostatní dny jsem již používal /fly pouze z ticketů a vyměnil jsem si verzi. Někdy ve 13:00 jsem obdržel ban za nepovolené modifikace a to zejména fly, přestože jsem ho používal pouze přes ticket a to hlavně ráno, dokud mě nevypršel. Neobdržel jsem žádné varování a dostal jsem ihned ban, přestože jsem nic špatného neudělal. Je mi velice líto, že jsem první den používal hacky na fly a je mi líto, že jsem dostal ban. Uznávám, že jsem si ho zasloužil za ten první den a moc toho lituji. Na Vašem serveru hraji již 3 dny a je to můj nejoblíbenější server a proto jsem smuten, že mohu jít jen na anarchii, kde je každý druhý hráč hacker, který kolem vás lítá a zabíjí vás, přestože mu nic neděláte a chcete si postavit dům. Moc Vás prosím o unban a jestli tak učiníte slibuji, že už nikdy nezapnu cheaty, abych už nemusel mít ban a nemusel bych se nudit doma.

Omlouvám se za zmatky s první nesprávnou žádostí, dále děkují za Vaší pozornost a čas a děkuji již předem za Vaší odpověď.
S přáním dobrého zdaví a zbylého dne, hráč JAKVB1SK0.

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

Zdravím, bohužel na hráče s nepovolenými modifikáciami nemáme žádné slitování, teda vám unban udelen určite nebude.

Kebyže demencia ľudí kvitne, tak všade po svete máme botanické záhrady.
Před 4 lety