Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Vyřešeno technický dotaz - hlasování
Článek napsal Takamala

Dobrý den, rad bych se zeptal na hlasování na hlasovacích serverech. Během dnešního dne 7.7.2020 jsem hlasoval minimálně 6x a žádný votekey se mi nepřipsal, primárně hraji na survival serveru, na ostatních herních světech už vůbec. Vše zadávám na hlasovacích serverech správně včetně jména hráče tak zadání captcha obrázků (jak to mohl někdo vymyslet - to sem ale nepatří). Naposledy jsem hlasoval v 21:51:00 a zase nic. Minulý týden jsem během týdne hlasoval a opět žádný votekey. Je chyba u Vás nebo na hlasovacích serverech? Už jsem tak dohromady přišel minimálně o 50 votekeys.Vypadá, to, že se mi z hlasovacích serverů správně připisuje pod nick počet hlasů ale nedává to votekeys.

Můžete nějak ovlivnit hlasování na serverech? Hrajeme na třech různých počítačích (tzn. 3 jedinečné MAC adresy) a tři různí lidé neboli 3 různé loginy. Bohužel nemůžeme všichni hlasovat ve stejný čas zřejmě kvůli stejné IP adrese jdoucí z routeru. Přijde mi to jako hloupost. Když hlasuju z mobilu přes data tak mi brána přiděluje taky IP adresu stejným způsobem jako náš router, ale hlasování přes bránu (mobilní data) nikoho neomezuje. Jednoduše nemůžeme využívat výhod jaké má mnoho ostatních hráčů tím, že hrajeme tři vedle sebe . Všichni tři chceme hlasovat a mít votekeys.

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

Zdravím, chyba není ze strany našich serveru, totiž naše votifiery jsou plne správne nastavené. Chyba je u stránek, nebo s prepojením, ale jak jsem napsal, nikoliv u nás.

Hlasovanie z 1 IP adresy z troch počítačov nebude možné, bohužel to je taky chyba hlasovacích stránok, mají tam ochranu, lebo by to lidé zneužívali. Napr. nekdo má doma i 10 zariadení, a pak by to dopadlo ne zcela dobre.

Kebyže demencia ľudí kvitne, tak všade po svete máme botanické záhrady.
Před 4 lety