Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Přijato Přidání "návodů" na forum.
Článek napsal _LukyN

Dobrý den,

tento návrh jsem měl delší dobu v hlavě a myslím si, že by bylo fajn to zrealizovat zrovna na tomto projektě. Můj návrh se týká přidání "návodů" pro nové hráče. Ačkoliv se Vám to může zdát, jakožto blbost, tak zde jsou i noví hráči, kteří si třeba jakožto svůj vůbec první server zvolili síť Trenend.eu. Rozhodně teď nemyslím na něco ve stylu návodů na crafty, slimefun apod., ale ku příkladu na návod, jak si zobrazit celkový obsah fora Trenend.eu, jelikož jsem se na serveru několikrát setkal s dotazem typu: "Jak si zažádat o unban, když mi Helper v podpoře řekl, abych si napsal na forum, ale to subforum tam nevidím?", nebylo by ani třeba to nijak rozepisovat, ale udělat zde něco, jako subforum, které uvidí i "guest" a bude tam stručně napsáno, jak si zobrazit ostatní fora... Jak se zaregistrovat na serveru... Jak funguje ekonomika serveru... Prostě všeobecně základy, které ačkoliv se mohou zdát jasné, tak někdy hráči neznají. Předem děkuji za popřemýšlení nad mojím konceptem na novinku.

S pozdravem, _LukyN.

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

Dobrý den,

každým dnem se snažíme, aby byla síť co nejvíce přehledná a přívětivá pro nové hráče. Do budoucna máme ještě hodně plánů a nejsou to jen návody, máte se na co těšit.

Před 4 lety