Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Vyřešeno §2 Pravidla jednotlivých serverů survivál otázka
Článek napsal Lordkuky

tohle jsem nevedel ze je zakazene tak to mam nahlasovat ze ničiji domy a přirody a stavby ničeni.                                                                                        jeden tipek mi rozbil barak a moji stavbu kdyz ho nahlasim tak dostane ban ?

prominte že mam hodne chyb 

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

za důkaz jo

PS.: asi

Před 4 lety

diky moc Bunny.peter

Před 4 lety

Zdravím, váš článok je napísaný dost nezmyselne, neviem posúdiť čo nám chcete tímto naznačiť. Poprosím o vysvetlenie, potom článok uzamykám.

Kebyže demencia ľudí kvitne, tak všade po svete máme botanické záhrady.
Před 4 lety

ja tim myslim jesli kdyz mi nekdo ničí barak tak kdyz budu mit fotku jesli ten človek dostane ban ?

za ničeni domu .

Před 4 lety

Dobrý den,

pokud ještě nepoužíváte residence, použijte je (návod: https://trenend.eu/forum/topic/369-residence--grief-protekce/), v případě, že jste měl resku a někdo z členů, které jste tam přidal, vám jej zničil, dodejte prosím souřadnice popřípadě název residence, ve které se incident odehrál. Hráč, který vám to zničil bude potrestán a resku vám navrátíme do původního stavu. V případě, že jste residenci nepoužil, nemůžeme s tím nic udělat.

Před 4 lety

ale ja mam ban tak nic stím asi neudelam musite mi dat unban na vilku a potom budem vedet . 

Před 4 lety
Lordkuky:

ale ja mam ban tak nic stím asi neudelam musite mi dat unban na vilku a potom budem vedet . 

Tady se nedává unban "Jentak" takže nevím, co tu meleš. :)

???? -> Tady má něco bejt? <- ????

Před 4 lety

vis proc tak spatne protoze trochu spatne mluvim tak proto a ja nejsu debil jasní . a ja se omlovam a jam aji srce  a ten uz tadik nebudu chodit na server protoze jsou tam debilni lidi a protoze nic jim nedelam a uni mi niči baraky tak uz helper to zamita uz mi to je jedno az vymaze mi vse uz na ten server nikdy nepujdu  mam taky duvodi ne jenom vy. a neci bit prosty ale musim uz mi vse leze na nervy . ne ja uz vim proc pozat zamizate protoze jste fakt nusny nic jsem vam neudelal. tak  vymazte muj nick na serveru a ban uz tam stejne nebudu tak cus. koncim s  svami na serveru a kdyz dam nabor na helper mi to ukamika . a na jihnich serveru maj aspon srdce.

Před 4 lety

Moc náz mrzí, že si toto o nás myslíte. Napsali jsme vám to slušně, chtěli jsme vám pomoct, vy jste však nechtěl. Thread tedy uzavírám.

x 1

Před 4 lety