tohle jsem nevedel ze je zakazene tak to mam nahlasovat ze ničiji domy a přirody a stavby ničeni. jeden tipek mi rozbil barak a moji stavbu kdyz ho nahlasim tak dostane ban ?
tohle jsem nevedel ze je zakazene tak to mam nahlasovat ze ničiji domy a přirody a stavby ničeni. jeden tipek mi rozbil barak a moji stavbu kdyz ho nahlasim tak dostane ban ?
prominte že mam hodne chyb
za důkaz jo
PS.: asi
diky moc Bunny.peter
Zdravím, váš článok je napísaný dost nezmyselne, neviem posúdiť čo nám chcete tímto naznačiť. Poprosím o vysvetlenie, potom článok uzamykám.
ja tim myslim jesli kdyz mi nekdo ničí barak tak kdyz budu mit fotku jesli ten človek dostane ban ?
za ničeni domu .
Dobrý den,
pokud ještě nepoužíváte residence, použijte je (návod: https://trenend.eu/forum/topic/369-residence--grief-protekce/), v případě, že jste měl resku a někdo z členů, které jste tam přidal, vám jej zničil, dodejte prosím souřadnice popřípadě název residence, ve které se incident odehrál. Hráč, který vám to zničil bude potrestán a resku vám navrátíme do původního stavu. V případě, že jste residenci nepoužil, nemůžeme s tím nic udělat.
ale ja mam ban tak nic stím asi neudelam musite mi dat unban na vilku a potom budem vedet .
Lordkuky:
ale ja mam ban tak nic stím asi neudelam musite mi dat unban na vilku a potom budem vedet .
Tady se nedává unban "Jentak" takže nevím, co tu meleš. :)
???? -> Tady má něco bejt? <- ????
vis proc tak spatne protoze trochu spatne mluvim tak proto a ja nejsu debil jasní . a ja se omlovam a jam aji srce a ten uz tadik nebudu chodit na server protoze jsou tam debilni lidi a protoze nic jim nedelam a uni mi niči baraky tak uz helper to zamita uz mi to je jedno az vymaze mi vse uz na ten server nikdy nepujdu mam taky duvodi ne jenom vy. a neci bit prosty ale musim uz mi vse leze na nervy . ne ja uz vim proc pozat zamizate protoze jste fakt nusny nic jsem vam neudelal. tak vymazte muj nick na serveru a ban uz tam stejne nebudu tak cus. koncim s svami na serveru a kdyz dam nabor na helper mi to ukamika . a na jihnich serveru maj aspon srdce.
Moc náz mrzí, že si toto o nás myslíte. Napsali jsme vám to slušně, chtěli jsme vám pomoct, vy jste však nechtěl. Thread tedy uzavírám.