Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Zamítnuto Žádost o zkrácení trestu.
Článek napsal trxshzrif

Dobrý večer.

Nick : trxshzrif 

Banujíci : xXxDaWeXxX

Platforma - Server : Survival.

Důvod : Držení naduplikovaných itemu, Multi acc.

Obhajoba : Dobrý večer, dne 26.05.2020 jsem obdržel právem ban za Držení naduplikovaných itemů. Řeknu vám svůj příběh od začátku. Jednoho dne, mě jeden člověk řekl, že daný hráč má hodně věcí. A tak jsem od něj začal "žebrat". Dával mi hodně itemů. Nevěděl jsem že to je vše naduplikované, ale pak mi to došlo a neřešil jsem to. Věci jsem si stále od něj bral. Jednoho dne, mi hodil shulker box plný bedrocků. Strašně jsem se bál co se bude dít, jelikož jsem si vzpoměl na jednoho hráče jménem DDneji který za to dříve také dostal permanentní ban. Myslel jsem si ale že mít bedrock, je strašně cool. Ale po banu mi to už tak cool nepřišlo. TrenEnd mi začel hrozně chybět, a nemohl jsem odolat a začal jsem obcházet ban. Dostal jsem několik baná na různé účty. Po posledním banu mě to přestalo bavit obcházet. Už je to skoro měsíc a TrenEnd mi začal chybět a také jsem si začal uvědomovat, že nemám kde jinde hrát jelikož jsem na TrenEndu začínal. Je mi to hrozně moc líto jakej jsem blbec, ale mohu si za to sám. A já vás prosím, o zkrácení trestu. Slibuji že už to nikdy neudělám a budu se těhlem situacím vyhýbat. Ještě vás prosím o zkrácení trestu. S pozdravem trxshzrif.

x 2 x 1
Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

Zdravím, vyjadrím sa namiesto banujúceho, už bývalého helpera.

Ide o vážné porušenie pravidiel, nejde o malý priestupok/porušenie pravidiel, teda vašu žiadosť o unban zamietam, i keď mi je Vás ľúto, pretože ste dlhodobým hráčom na našich serveroch.

Skúste si požiadať unban neskôr, napríklad o 3 týždne, nebo mesiac. Ban jste dostali proto, aby ste sa z toho poučili.

x 1
Kebyže demencia ľudí kvitne, tak všade po svete máme botanické záhrady.
Před 4 lety