Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Vyřešeno Poděkování členům A-T a co trenend vzal a co nechal.
Článek napsal baba_123

Zdravím,

od té toby co byl P0rky_ vyhozen, trenend se začíná zhoršovat.

Hned po něm skočlil unforgettableboy (boxeR) a xXxDaWexXx.

Ale zase do A-T přišli tři nové lidi. TuckerWayne, Peasky a Satanist.

Hold se někdy něco ztratí, snad se nám to ještě někdy navrátí.

"Ban si užívám. Práva jsem si užil."

Každopádně, s tím už nic nenaděláme.

Jde mi spíš o ty nové členy A-T.

Jak jsem ve starém článku psal, vyhovuje mi celý A-T, ale jelikož se něco změnilo, chci poděkovat nejvíce ze všech Leyji a ZorTovi, TuckerWayne a Satanist.

Leyji a ZorTikovi bych chtěl poděkovat za vytvoření úžasného serveru kde najdeš survival se slimefunem, kreativní skyblock, miniduely a módovaný parkour.

Tuckerovi bych chtěl poděkovat za aktivitu ve hře. Vypadá to že se opravdu snaží a doufám že projde.

Ale asi největší poděkování tu mám pro helpera Satanist, za velkou pomoc serveru. Což je: vyměňování slimefun bugů, aktivita, rychlé řešení ticketů a jeho trpělivost a odvahu.

To je asi vše ♥︎

420

PizzaTheBeast

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 2 lety

Zdravím, pre niekoho som novým členom v A-Teamu, niektorí hráči ma poznajú ako vracajúceho sa člena do A-Teamu, našťastie som typ, ktorému sa dá dôverovať, a taktiež som nikdy nezneužil práva a nerobil som podobné činnosti ako bývalí helperi A-Teamu a s veľkou pravdepodobnosťou toto je dôvodom toho, že som nikdy z A-Teamu nebol vyhodený, a som tu po tretí krát pre Vás, čiže pre hráčov.

Satanist

x 1
Kebyže demencia ľudí kvitne, tak všade po svete máme botanické záhrady.
Před 4 lety

Dobrý den,

děkujeme za pochvalu, moc si toho vážíme.

Ohledně té pochvaly na mě, mám trošičku výhrady. Server jsem sice ze začátku vybudovala já (Survival, Skyblock, web, loga, grafika) ale velkou část také odvedl pan ZorTik, který naprogramoval spoustu věcí jako například Lobby systém, Parkour Aerial a ty naše nové Duely. Také je potřeba zmínit náš skvělý Builder team, bez kterého by server nevypadal ani zdaleka tak, jak teď vypadá.

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

Zdravím, v tomto článku jsem chtěl poděkovat pouze těm, co podle mě udělali nejlepší práci.

Jinak samozřejmě každý z A-T dělá dobré pro server.

Poděkování celému A-T zde: https://trenend.eu/forum/topic/5169-podkovn/

420

PizzaTheBeast

Před 4 lety

420

PizzaTheBeast

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety