Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Vyřešeno čauko práva jsem si užil
Článek napsal unforgettableboy

Zdravím, díky všem za vše tu, ale bohužel jsou tu lidi co si myslí, že udělali minecraft server nevědí co je život a flexí s tím tady, takže nejlepší admin team, který byl dawe,porky a já odcházíme dupovaní jsme si užili perma bany taky apod, nejlepší je, že si všichni myslí jak nás hlídali apod a přitom jsme tu 3 měsíce prodáváli za real money, dupovolali itemy apod, takže díky všem a vidíme se snad někdy :DDD, kdo měl aspoň trošku mozek je leyji a ta pro mě aspoň něco znamenala, díky to je asi vše papa.

x 3 x 1 x 1

“It is better to be hated for what you are than to be loved for what you are not.”

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

A pan majitel ať si jde zaskákat na strom to mu pomáhá prý xdddd, udělal server a teď je king světa pozor na to jo :D, vedení a někteří členové A-t jsou vypatlaní jak tak jsou, takže to je asi vše už nemám co psat je to fckin minecraft server, kde hrají děti, smutné je fakt, že lidi, kteří jsou v životě totalní 0 si myslí, jak zde něco dokázali a přitom ani neví co je to mít holku, díky auremu za cely bývalý at za spolupráci.

x 1 x 1

“It is better to be hated for what you are than to be loved for what you are not.”

Před 4 lety

penize si uzivas

x 1

mam rad vindi

Před 4 lety

Přesně tak.

x 1

Před 4 lety

Milí dámy a pánové,

bohužel se potvrdilo, že jsou tu mezi námi i tací, kteří mají potřebu zneužívat tajně práva jen proto, aby prosadili svůj názor. Všichni moc dobře víme, že tu byla i ta možnost povědět svůj názor slovně. Jenže bohužel tito lidé unforgettableboy, xXxDaWexXx, P0rky, si zvolili, že budou nám dávat najevo svůj názor dupingem, okrádáním hráčů, prodejem itemů za reálné peníze a to vše v průběhu své výkonnosti v AdminTeamu. Ti chytřejší z Vás pochopí, že se jedná o jeden z nejhorších tahů, jaký kdy člověk mohl udělat. Nejen, že se tito lidé ponížili, ale také způsobili potíže nám, kteří se snažíme posouvat se kupředu.

Pro Vás, kteří jste poctiví, hodně zdaru a zůstaňte dobří i nadále!

Tento post není třeba dále rozvíjet, proto ho uzamykám.

Mějte se hezky,

ZorT

x 4 x 1 x 1
I was there, ZorT.
Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety