Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Vyřešeno žadost o navrácení ranker
Článek napsal dividorigo

Dobrý den všeci kdo si to čte mam nick dividorigo jsem od pomalu začátcich trendentu nejvíce mě bavilo skyblock ranker mam tam nahranych neaky 300hodim zhruba je mi to líto že tam nikdo nehodil ale to byla jetina věc co mě bavila je dobrý že jste přidaly 1v1 ale muj pc je low ale ranker mi to utahlo a vy jste ho ukončily to me mrzy byla to jetiná věc proč jsem hlasoval pro vás a kupoval tokeny a vy jste to zrusily me neslo o penize ani a to byt nejlepší ale ta komunita hráči který si pomhaj a drzise kdyz nekdo prohral v /cf tak mu to daly zpet 

prosím vratte skyblock ranker 

děkuji dividorigo

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

Dobrý den,

sice jsme smazali Skyblock Ranked, ale bude místo toho daleko lepší a promakanější Skyblock, který vám pojede stejně tak dobře jako Ranked, uvidíte. Zde přeposílám oznámení z discordu:

KONEC SKYBLOCK RANKED - CO BUDE DÁL?
Jak jsme již zmiňovali na včerejší akci "Zeptej se admin týmu", dnešní půlnocí definitivně uzavíráme server Skyblock Ranked, byly to krásné 3 měsíce, avšak o server nebyl dostatečný zájem. Proto jsme vymysleli daleko lepší věc! Dlouho jsme vám odepisovali na fórech a ticketech, že plánujeme rework a revamp Skyblocku Sacred, nakonec jsme se rozhodli, že tento rework provedeme v podobě kompletně nového, nejmodernějšího a vychytaného Skyblock serveru, na který se opravdu můžete těšit. Jeho jméno zatím prozrazovat nebudeme, na server jsme však umístili některé "nápovědy", které vám pomohou název nového Skyblock serveru rozluštit.
Dodatek: Skyblock Sacred zůstává a nemaže se.

Před 4 lety