Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Vyřešeno Nová pozice - CheatHunter
Článek napsal _Curse_Of_Dead_

Dobrý den,

mám nápad na vytvoření nové pozice CheatHunter, který by na nových duelech, a na ostatních serverch mimo anarchy, hledal a banovat cheatery.

K tomuto nápadu jsem se uchýlil protože AT moc nebanuje cheatery, a kdyby někdo v 1v1 aréně potkal helpera, tak by asi nehackoval.

CheatHunter by měl: prefix stejný jako nějaké náhodné VIP, měl by právo mute, ban a pokud by někoho zabanoval, tak by to napsalo Banned by AdminTeam nebo Banned by Console.

Děkuji

S pozdravem _Curse_Of_Dead_

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

Dobrý nápad,

souhlasím se vším, ale pozice kterou jste nazval "CheatHunter" by podle mě nemusel být jenom na duelech, jelikož na skyblocku jsou hackeři i ve /warp doly, na survivalu na /warp pvp.

A když se nahlašují na fórum, mohou dostat ban až den poté.

420

PizzaTheBeast

Před 4 lety

Zdravím, možno si myslíte že AT nebanuje "cheatery" , iným názvom hráčov s nepovolenými modifikáciami, ale denno denne udelíme desiatky banu len za samotný "cheating".

Kebyže demencia ľudí kvitne, tak všade po svete máme botanické záhrady.
Před 4 lety

Dobrý den, 

je mi jasné že AT samozřejmě banuje cheatary, ale dle hodně hráčů to není dostatek, tato role by právě vypadala jako hráč, a nebylo by poznat že to je CheatHunter, denno denně potkávám cheatery, a pořád je nahlašovat? To je poté již zdlouhavé a nekonečné, byl bych rád aby na toto zareagoval někdo z vedení.

Děkuji

Před 4 lety

Podle mě zcela zbytečné. Tuhle práci mají Vydělávat Zk.Modi a Normálni.

Před 4 lety

Dobrý den, trxshzrif, dle vašeho stylu psaní a gramatiky usuzuji, že o tomto moc nevíte ani to moc nechápete, také jsem popisoval že helpeři nemají jen za úkol banovat cheatery, ale hlavně pomáhat ostatním.

_Curse_Of_Dead_

Před 4 lety

Dobrý den,

je složité nabrat někoho kvalitního, kdo by nezneužíval své pravomoce a mohli jsme mu na 100 % věřit. Nápad s CheatHunterem jsme již několikrát zamítli, avšak pracujeme na novém anticheatu, který by, doufejme, mohl fungovat 100% na všech našich serverech.

x 2

Před 4 lety