Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Vyřešeno Dotaz
Článek napsal PotkanoKrecek_CZ

Dobrý den,lze nějak zjistit jestli je daný předmět duplikovaný?

Děkuji za přečtení a případnou odpověď PotkanoKrecek_CZ

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

No například když uvidíš v /ah na prodání třeba 6 stacků vindicator spawnerů za třeba 30k, můžeš si být jistý/á že to je naduplikované.

420

PizzaTheBeast

Před 4 lety

Takže,když si ten předmět koupím za normální,nebo jen o něco nižší cenu v /ah,tak nemám šanci zjistit,že je to duplikovaný a když to nějak zjistí někdo z admin teamu,že to je duplikovaný předmět,tak dostanu zas ban za držení duplikovaných předmětů na cca 30 dní? 

Děkuji za přečtení a případnou odpověď PotkanoKrecek_CZ

Před 4 lety

Přeji příjemný den,

co se týče nějakého trestu, tak se radši ujistím, že nijak nekonáte vůči pravidlům sítě Trenend.eu... Pokud nijak vůči pravidlům nekonáte a nevyžaduje si to situace, tak byste trest dostat neměl, ovšem si to být Vámi přečtu.

S pozdravem a přáním krásného dne,
_LukyN

Před 4 lety

Tu jde o to,že já jsem dostala ban za držení duplikovaných předmětů a neměla jsem ani tušení,že ty předměty byly duplikované,proto se tu nachází můj dotaz,protože nemám zájem dostat další ban za držení duplikovaných předmětů.Samozdřejmě pravidla sítě trenend.eu a pravidla co patří přímo k serveru survival mám pročtené,sice je neumím všechny nazpaměť,ale vím co se tak plus mínus může a co ne.

Děkuji za přečtení PotkanoKrecek_CZ

Před 4 lety

Zdravím,

vše co je a co není naduplikované si dejme tomu můžete nechat prověřit A-T, naduplikované TT věci mají stejné modifiers, villager spawnery ty Vám budou stejně mizet, takže těch se bát nemusíte.

ten, co si práva užil nejvíce ze všech ^^

Před 4 lety