Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Zkráceno Přípomínám svoji žádost o zkrácení banu
Článek napsal PotkanoKrecek_CZ

Připomínám vám moji žádost o zkrácení banu,asi jste na to zapoměli nebo jste si toho nevšimli(nemám vám to za zlé).Zde máte to co jsem napsala před tím, jen jsem to upravila:Dobrý den,dne 12.6 jsem dostala ban na nick PotkanoKrecek_CZ ,na serveru survival od helpera xXxDaWexXx,za držení duplikovaných předmětů(o kterých jsem nevěděla,že jsou duplikované).Bez nějakého podezdření,že ty spawnery jsou duplikované,jsem si koupila v /ah asi celkem 6 staků villiger spawnerů od hráče kubo525 a ještě jednoho,ale nepomatuju si jak se jmenoval.Bylo mi celkem podezřelé za kolik se prodávaly (asi 50-100k za 32-64 spawnerů),tak jsem si myslela,že jsou falešné(s duplikací jsem se v minecraftu ještě nesetkala),tak jsem asi 2 zkoušela v mé resce jestli nejsou falešné,o chvilku později jsem dostala ban za držení duplikovaných předmětů,že by byly duplikované mě ani nenapadlo(nevěděla jsem,že vůbec jde v minecraftu duplikovat předměty).Kdybych věděla nebo měla o tom vůbec nějaké tušení,že jsou duplikované,tak je buď hodím do lávy nebo odevzdám někomu z admin teamu (v obou případech bych nahlásila toho/ty hráče od kterého/ých jsem to koupila),v žádném případě bych si je nenechala nebo neprodávala dál nebo je někomu dávala.Tímto vás prosím o zkrácení banu,který jsem dostala na 30 dní ,o unban ani neprosím vím,že tohle pro vás rozhodně není dostačující na unban.Pokud budete chtít důkaz,že jsem je koupila v /ah nebo,že je tam prodával hráč kubo525,tak vám ten/ty důkaz/y poskytnu(nedávám ten/ty důkazy sem,protože to sem asi nepatří,na moje zkrácení banu to asi nebude mít jakýkoliv vliv).Zkrácení banu bych chtěla kvůli tomu,že bych měla možnost hrát na serveru survival a tam mohla pomáhat hráčům,ať už s odpověďmi na jejich otázky,na které bych věděla odpověď nebo kdyby zrovna něco potřebovali a já jim to mohla poskytnout,tak bych jim to dala,nebo bych jim s tím pomohla.

Omlouvám se na můj prohřešek držení těch duplikovaných spawnerů a také kvůli tomu,že jsem zas napsala další slohovou práci,která určitě obsahuje nějaké ty gramatické chyby.

Děkuji za přečtení a případné zkrácení mého banu (který mám dne na 18.6 na cca 24 dní) PotkanoKrecek_CZ

x 1
Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

Zdravím,

přestože máte špatně vypsanou žádost o unban, udělal jsem si chvíli čas, přečetl si to a vzal v potaz, že né každý o Minecraftu ví tolik, aby ho tohle napadlo. Tak jako tak, ban jsem Vám odteď zkrátil na 7 dní s tím, že 7 dní již uběhlo. Plný trest tedy bude necelých 14 dní, což je stále lepší jak 1 měsíc, přeji hezký zbytek dne.

Také bych ještě rád připomněl, že u mne v PM na Discordu se o unbany nežádá, tudíž je možné, že jsem to přehlédl nebo nechal na pozdějí a už se k tomu nedostal, pardon.

ten, co si práva užil nejvíce ze všech ^^

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety