Dobrý den, chci se zeptat jak se přidávají modifiery, ten článek o tt jsem vyděl ale toto jsem z něj nepochopil omlouvám se ;-(
CAPS123987
Dobrý den, chci se zeptat jak se přidávají modifiery, ten článek o tt jsem vyděl ale toto jsem z něj nepochopil omlouvám se ;-(
CAPS123987
snažit si pomáhat je super
ve hře použijte příkaz /tt modifiers a ten vám ukáže jakýpředmět co přídává. Poté až si zvolíte jaký modifier chcete přidávát do TT Table (dispenser a na něm oak slab) ,věci vkládejte do dispenseru, vložíte na první políčko(nejvíce nahoře nejvíce vlevo) váš TT nástroj s aspoň 1 volným modifierem a na vedlejší políčko předmět který přidává např. Luck (lapiz). Pokud najedete vaším kurzorem myši na váš TT meč vidíte vedle modifieru který chcete přidávát číslo, které značí kolik např. lapizů musíte vložit. Pokud se na vašem nástroji vámi zvolený modifier nenachází stačí vždy 1 předmět.
Snad pomohlo
Fr0z3n
Nikdy Nikomu Nikde Nic Nedám
bohužel nepomohlo ale děkuji za snahu, spíš bych chtěl vědět jak přidat místo na modifire neboli extra modifire jelikož nemám žadný extra modifire.
Pro získání volných modifierů můsíte s TT mečem zabíjet monstra, TT sekerou zabíjet monstra / kopat stromy, TT krumpáčem kopat, TT lopatou kopat ,TT lukem střílet a zabíjet monstra, TT nástroje se levelují používáním :)
Snad pomohlo
Fr0z3n
již mám level 11 a žadný extra modifire mi nepřibyl
Přidávání Modifierů a to i volných je čistě náhodné ale do levelu TT 75 snad budete nějaký mít :)
děkuji za pomoc moc mi to pomohlo
Vyřešeno.
ten, co si práva užil nejvíce ze všech ^^