Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Vyřešeno xXxDaWexXx
Článek napsal baba_123

https://trenend.eu/forum/topic/5682-nahlen-xxxdawexxx/

Abych se k tomuto článku vyjádřil, helper xXxDaWexXx sice používal future client, ale narozdíl od hackerů xXxDaWexXx je helper a jen to ulehčuje jeho práci. A navíc, mě ani vám není co do toho, když nejste člen A-T, takže bych hráči @ruzova_koblyha doporučoval článek který je výš napsaný; ihned smazat. Taky mi nebude vadit když někdo rozumný napíše svůj názor do komentářů.

S pozdravem a přeji hezký zbytek dne.

x 1

420

PizzaTheBeast

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

Áno, používa Future client ale predsa v pravidlách je napísané že je zakázané používať modifikovaný client. Čo Future je. A v pravidlách je aj jasne napísané že žiadne tieto pravidlá nesmie porušiť žiadny hráč ani člen A-Teamu. Aj keď viem že mu to môže uľahčiť prácu ale je to jasné jasné na v pravidlách. Rozumel som keby tam bolo napísané že modifikovaný client môže mať iba helper za účelom hľadaný dupe stashov atď. Myslím že by sa to malo začať riešiť

YeLran

x 1
Před 4 lety

Tak si usnadnil práci klientem, tak se z toho všichni nepos**te. Copak vám jde to ho jen vyhodit z A-teamu? Btw. je to alespoň schopnej helper.

Ahoj

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

Dobrý den,

děkuji za Vaši podporu, ale tenhle rádoby problém, jsem již vyřešil s vedením a vzhledem k tomu, že jako Elitní Helper stejně nehraju, neprodávám věci, nijak se nepředehnávám s ostatními hráči, hackama se tedy nijak nezvýhodňuji oproti nim, ale pouze si pomocí nich ulehčuji práci.

x 3

ten, co si práva užil nejvíce ze všech ^^

Před 4 lety