Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Vyřešeno lagy
Článek napsal CAPS123987

Dobrý den, omlouvám se že to tu musím zmiňovat ale poslední dobou pociťuji velmi velké lagy dokonce takové zě když jsem napsal /fix na tinker sword tak se opravil a pak zmizel a už jsem ho nenašel, proto žadámo vyřešení lagů děkuji.

přeji hezký den CAPS123987

snažit si pomáhat je super

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

Je to celkém častý problém že mizí TT věci. Ještě před permou mi zmizel TT krumpáč 37-38 přesně nevím. A pokud máš nějaké důkazy že jsi ten meč vlastnil, tak si podej ticket. :)

Před 4 lety

To není normální ne že ti zmizí celkem vzácné věci ne? Jinak důkaz nemám a navíc jsem si ho jen levlil. 

Před 4 lety

Zdravím,

ano, je možné že Vám jakákoliv věci kvůli neúplnosti pluginu zmizela, stává se to. Jestliže byste měl screen dané věci, jsem ochoten ji navrátit.

ten, co si práva užil nejvíce ze všech ^^

Před 4 lety

Děkuji za nabídku ale Screen nemám a level jsem velký neměl a o tu věc mi tolik nejde, spíš mi jde o ty lagy

Před 4 lety

O jaký server se jednalo, šlo by doložit přesnější datum, čas, kdy byly lagy?

Před 4 lety

Poslední dobou jsou lagy celkem dost i na survivalu... Teda alespoň mně se to seká.

....        časy se mění, stejně jako lidi. MINECRAFT je jen hra, a tou také zůstane...
. .  7.6.2020- Builder first fail, 2.8.2020- Builder second fail, 9.9.2020- Builder
unsolved, 4.6.2021- Builder
. . . 16.9 - 28.11.2020 Mod, 26.2.2021- now Mod
BAF ♡ 
Před 4 lety

ano, lagy se vyskytly na serveru survival, přibližně v 20:00 hod., datum: 14.06. , zajímavé je že třeba v 10:00 se mi to tolik neseká

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

Děkujeme, děláme co je v našich silách, abysme lagy omezily.

x 1

Před 4 lety