Dobrý den,dne 12.6. 2020 jsem dostala ban na nick PotkanoKrecek_CZ,na serveru survival od helpera xXxDaWexXx,za držení duplikovaných předmětů,o kterých jsem nevěděla,že jsou duplikované.Bez nějakého podezření,že ty spawnery jsou duplikované,jsem si koupila v /ah asi celkem 6 staků villiger spawnerů od hráče kubo525 a ještě jednoho,ale nevím jak se jmenoval.Bylo mi celkem podezřelé za kolik se prodávaly a tak jsem si myslela,že jsou falešné,tak jsem zkoušela asi 2 v mé resce jestli nejsou falešné,ale pak jsem o chvilku dostala ban za držení duplikovaných předmětů,že by byly duplikované mě ani nenapadlo(nevěděla jsem,že to vůbec jde duplikovat přdměty)Kdybych věděla nebo měla o tom vůbec nějaké tušení,že jsou duplikované,tak je buď hodím do lávy nebo odevzdám někomu z admin teamu,v žádnem případě bych si je nenechala nebo neprodávala dál nebo je někomu dávala.Tímto vás prosím o zkrácení mého banu,který jsem dostala na 30 dní,o unban ani neprosím vím,že tohle rozhodně není pro vás dostačující na unban.Pokud budete chtít důkaz,že jsem si je koupila v /ah nebo,že je tam prodával hráč kubo525,tak vám ho poskytnu,ale příjde mi to dávat sem zbytečný,na moje zkrácení banu nebo unban to nebude mít vliv.Zkrácení banu bych chtěla,kvůli tomu,že bych zas ráda pomáhala hráčům,když bych věděla odpověď na jejich otázku ,nebo jim to mohla dát (na serveru survival),to na anarchy nejde(nejsem tam na takové úrovni a stejně by mě tam většina nejradši tpakillnula).Mám jeden dotaz,vím,že to jsem nepatří,ale nechci někdy do budoucna zas dostat ban za držení duplikovaných předmětů.Lze nějak zjistit jestli,je daný/é předmět/y duplikovaný/é?
Děkuji za přečtení,odpověď na můj dotaz a za případné zkrácení mého banu PotkanoKrecek_CZ