Nick: YeLran#5163
Platforma: Discord
Dave prepáč že tu píšem znova ale stále mi to nejde do hlavy. Uvedomujem si to že moja CREW z Anarchy servera spôsobila škody na Survivale s tými spawnerami. Ty si mi povedal že som šíril duplikačný glitch. Pritom som nič nešírili na Discorde, YouTube ani na iných sociálnych sieťach. Takže ban na discorde som si myslím dostal neoprávnene ( ban som dostal za jeden týpek napísal že má 2 dupe stashe a potom som napísal "xd" a za to som dostal ban asi ). Nechápem prečo by som mal byť potrestaný za to čo som neurobil. Dám ti jeden príklad. Keby si bol v triede a jeden žiak by niečo urobil a bola by potrestaná celá trieda. Podľa mňa to nedáva zmysel. Chcem aby si to prečítal niekto iný z A-Teamu a vyjadril sa ku tomu pretože si myslím že si to poriadne nedočítaš a automaticky to odmietneš. Moc tomu nerozumiem prečo mám postih aj ja. Pritom keď som s nimi volal ( CREW ) tak povedali že to je tiež blbosť že som dostal ban keď som na servery nebol 2 týždne. Čiže prosím aby si sa mi k tomu poriadne vyjadril a ešte niekto iný ako Dave. Ďakujem
YeLran