Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Zamítnuto Znova Anarchy
Článek napsal YeLran

Píšem tu zas a znova. Musel som napísať pretože aj keď viem že Anarchy není váš hlavný server ale ak sa len čo objaví nejaký nápad ohľadom Anarchy na discorde tak komunita hráčov Survivalu a SkyBlocku to okamžite zamietne. Aj keď viem že je väčšia komunita týchto hráčov aj tak by boli všetci hráči Anarchy serveru radi keby ste boli aj ohľadom nás hráčov ohľaduplný. Ďakujem. Ale viem že s pridaním Anarchy servera sú len problémy ale čo už. Taký hráči budú vždy. Pošlem pár obrázkov ktoré len potvrdzujú že hráči nemajú Anarchy server v láske

1. https://ctrlv.sk/3mAh

2. https://ctrlv.sk/zo1w

3. https://ctrlv.sk/NHy1

Ďakujem

YeLran

x 3
Před 4 lety

Bylo by to dobré no dát anarchy pryč jsou zbytečmý problémy.

x 4 x 1
Před 4 lety

Vetascz

A ty hraješ na anarchy ? Jestli totiž ne, je to tak nějak jasné, že jsou s tím pro tebe zbytečné problémy. Je to jako kdyby tvůj spolubydlící choval slona. Pro tebe to jsou zbytečný problémy, ale on je rád, že chová slona, protože to byl vždy jeho sen a pro změnu ho strašně štve tvoje sbírka avangardní literatury. 

Zdar

x 3
Před 4 lety

Není mi jasné, jak by mohl separátní server způsobovat problémy na celé síti.

x 2
Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

Článek přesouvám do obecné diskuze, jelikož se nejedná o nápad.

Před 4 lety

Zdravím,

také bych byl pro, aby se celá anarchy zrušila, serveru není nijak prospěšná a je docela peněžně náročná na údržbu. Také je to server převážně pro lidi, kteří neumí hrát poctivě a nic takového si nezašlouží. Je mi jasné, že tam je skupinka hráčů, která to bere vážně, ale jen protože nemají odvahu tohle dělat na 2b2t, tak musí tryhardit Trenend Anarchy, kde je 20 lidí. Abych se ještě vyjádřil k otázce hráče samtheimmortal, kumpáni z Anarchy serveru se údajně nudí, protože mají border pouze 10 000x10 000, a proto se přesunuli na Survival, kde následně nalezli chybu v shopu a po celém serverzu rozšířili naduplikované spawnery a plánují určitě další nekalé věci.  

x 1 x 1

ten, co si práva užil nejvíce ze všech ^^

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety