Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Vyřešeno Rank OverLord
Článek napsal WanWilder

Chcel by som sa opýtať keď mám ban na sieťi TrenEnd.eu konkrétne na Minecraft serveri. Takže Keď mám Ban na Mesiac a plánuje sa pridať do shopu Rank OVERLORD a chcel by som sa opýtať pokiaľ si počas BANU zakúpim Rank Overlord bude mi Rank pridelený alebo nie .

Predom ďakujem za odpoveď

Mám rád žvejky .. A taktéž Kebap 

Perma Banned Wan Kterej je na TE zabanovanej už 2 roky se porad této komunity drží

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

Myslím si že ano, mne to dávnejšie fungovalo no prebehli niektoré zmeny ale myslím si že akýkoľvek rank by si mal dostať aj počas banu. Predsa len nenapíše ti to do sms-ky že si zabanovaný :)

Před 4 lety

ďakujem

Mám rád žvejky .. A taktéž Kebap 

Perma Banned Wan Kterej je na TE zabanovanej už 2 roky se porad této komunity drží

Před 4 lety

Mal by som mať pravdu. No počkaj si na odpoveď od AT :) 

Clay

Před 4 lety

Dobrý den,

rank se vám připíše ihned po opětovném připojení na server, tudíž ano, je to možné.

Před 4 lety