Zdravím, chcel by som sa opýtať/navrhnúť prijatie ďalšieho helpera alebo výpomoc do A-teamu, sám hrám na vašich serveroch, navrhoval by som to kvôli tomu, že výdavam na serveri helpera veľakrát, no keď tam je sám, alebo dvaja majú ajtak veľa toho, vypĺňal som formulár po nábore, kedže nehrám na serveri neviem koľko mesiacov, ale len približne mesiac aj pol, odpoveď som nedostal, ani spätný e-mail. (možno mi nedošiel,ale to pochybujem). Rád by som prispel svojími skúsenosťami serveru, možno by som to nie sem mal písať ale kedže je nábor uzatvorený tak píšem predsa sem. Určite by ma veľa hráčov uvítalo na pozícii helpera, resp. skúšobného helpera, a taktiež chcem podporiť server skúsenosťami, kľudným a kvalitným prístupom k hráčom, všetko vyriešiť chladnou hlavou.Taktiež sa vyznám v slimefune a v príkazoch (Keď napr. niečo chcem najprv odskúšať v SF, spustím lokálny server, ak to ide rovno to aj postavím na serveru).Mám 19 rokov, pochádzam zo Slovenska, denne sa zdržiavam na serveri aspoň 4-5 hodín, niekedy aj viac. Príkaz /report používam dosť často, a niekedy zbytočne, čo sa mi nepáči, píšem aj kvôli tomu sem. (touto vetou som nemal na mysli že by boli helperi neaktívny, len nestíhajú všetko).Kedže niekedy je aktívnych aj 200 hráčov, 1 helper na to tak či tak nestačí, niekedy ani dvaja. Odomňa toľko, vopred ďakujem.
S pozdravom, Satanist.