Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Vyřešeno Návrh alebo skôr otázka
Článek napsal Satanist

Zdravím, chcel by som sa opýtať/navrhnúť prijatie ďalšieho helpera alebo výpomoc do A-teamu, sám hrám na vašich serveroch, navrhoval by som to kvôli tomu, že výdavam na serveri helpera veľakrát, no keď tam je sám, alebo dvaja majú ajtak veľa toho, vypĺňal som formulár po nábore, kedže nehrám na serveri neviem koľko mesiacov, ale len približne mesiac aj pol, odpoveď som nedostal, ani spätný e-mail. (možno mi nedošiel,ale to pochybujem). Rád by som prispel svojími skúsenosťami serveru, možno by som to nie sem mal písať ale kedže je nábor uzatvorený tak píšem predsa sem. Určite by ma veľa hráčov uvítalo na pozícii helpera, resp. skúšobného helpera, a taktiež chcem podporiť server skúsenosťami, kľudným a kvalitným prístupom k hráčom, všetko vyriešiť chladnou hlavou.Taktiež sa vyznám v slimefune a v príkazoch (Keď napr. niečo chcem najprv odskúšať v SF, spustím lokálny server, ak to ide rovno to aj postavím na serveru).Mám 19 rokov, pochádzam zo Slovenska, denne sa zdržiavam na serveri aspoň 4-5 hodín, niekedy aj viac. Príkaz /report používam dosť často, a niekedy zbytočne, čo sa mi nepáči, píšem aj kvôli tomu sem. (touto vetou som nemal na mysli že by boli helperi neaktívny, len nestíhajú všetko).Kedže niekedy je aktívnych aj 200 hráčov, 1 helper na to tak či tak nestačí, niekedy ani dvaja. Odomňa toľko, vopred ďakujem.

S pozdravom, Satanist.

Kebyže demencia ľudí kvitne, tak všade po svete máme botanické záhrady.
Před 5 letyNaposledy opraveno: Před 2 lety

Musím súhlasiť s tým, že sa jedná o server, ktorý má online väčší počet hráčov a to jednoznačne potrebuje časovo flexibilný a hlavne vyspelý tím. Samozrejme celkovo projekt beží na dobrovoľnej báze a každý, od hráčov po vedenie sa tomu môže venovať len keď mu to okoľnosti dovolia. No k viac hráčom treba viac ľudí, to je pravda, ale musia to byť ľudia, ktorí spĺňajú vyššie uvedené a taktiež podmienky o prijatie na daný post.

Ako bývalí vedúci tímu na predchodcoch tohoto projektu môžem potvrdiť, že tím by bolo treba prešetriť a posilniť novými (vhodnými) členmi. Vedenie by sa toho malo ujať a riešiť to. Minule som sa dočítal niekde, že v nejakom prípade hráči čelili ignoru zo strany vedúceho/ej Leyjii. Samozrejme on/a je tiež len človek a nemôže sa vždy ujať každého problému, ktorý práve nastane. Zároveň ale by nemal/a podliehať pozornosti a v prípade, že niečo nemôže riešiť mal/a by si požiadať o posilu. Sú tu 4a helperi, leader a 2 vedúci, ktorí by mali mať medzi úlohami aj dozor na serveri.

To je 7 ľudí no stále z toho u troch majú iné úlohy prioritu. Helperi by mali byť na serveri výlučne na dozor a byť k dispozícii hráčom v hocijakom prípade. Problém je vždy ten čas. Keď nie čas tak otázka "koho?". Treba nad tým uvažovať, ak chceme, aby sa server naďalej vyvíjal správnym smerom.

x 1 x 1

"Hlúposť je najzaujímavejšia choroba. Netrpí ňou chorý, ale ľudia okolo neho."

Před 5 letyNaposledy opraveno: Před 5 lety

Zdravím,

s prudce stoupající komunitou jsme nuceni podstoupit pár kroků, které se do budoucna objeví v rozvržení teamu. Nicméně nejprve budeme tyto záležitosti konzultovat a až pak posoudíme, zda jsou noví členi potřeba nabírat. Přeci jen, nábory jsou složitá věc v případě velkého projektu. Proto se musí spouštět jen v nejnutnějších případech. Nicméně, toppic nechávám otevřený, do budoucna sem případně napíšu okolnosti.

- ZorT

x 1
I was there, ZorT.
Před 5 lety

Ďakujem za vaše odpovede, kedže chcem aby server smeroval do správného smeru tak si počkám, som dostupný dosť často na fórume jak i na serveri.

Satanist

Kebyže demencia ľudí kvitne, tak všade po svete máme botanické záhrady.
Před 5 lety