Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Vyřešeno Bug v /ah
Článek napsal DanielNoWay

Prodával jsem klíče, TT meč a další věci na Skyblocku. Itemy dneska už v /ah nejsou, ani v expirovaných a stále mám stejný počet peněz co jsem měl než jsem je tam dal, prosím o radu.

x 1
Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

Zdravím,

poprosil bych Vás o přesnější info, jaký meč, kolik a jakých klíčů a ideálně i screeny.

ten, co si práva užil nejvíce ze všech ^^

Před 4 lety

Tak screeny fakt nemám, protože jsem nečekal, že se něco takového vůbec může stát. Byl tam TT meč s enchanty looting X a další enchanty, které nevím z hlavy a poté staré enchanty "Lifesteal" a tyhle.
Dále jsem tam měl 2x Voidchest, které jsem odkopával z místa na svém ostrově, poté vote klíče, boty také se starými enchanty a Luk také se starým enchantem Boom a další enchanty.

Před 4 lety

:)

Před 4 lety

A level tt meče?

Před 4 lety

Tak to si taktéž nepamatuji, jak jsem psal, vím že tam byl enchanta Loot 10 a ostatní enchanty nic moc, ale byl tam dřívejší enchant z /ce lifesteal a další.
Nečekal jsem, že se vůbec může stát něco takového. To samé ty 2x voidchesty a další itemy, které zmizeli.

Před 4 lety

Zdravím, předměty Vám byly navráceny, zbytek věcí Vám navráceno nebude, protože jste nic jiného nevypsal, také /ce enchanty již nefungují a jsou zbytečné.

Před 4 lety