Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Zamítnuto Zadost o Unban
Článek napsal Rikulusmen

Rikulusmen

TuckerWayne

survival

nepovolene modyfikace

ban za nic 

zaden dukaz nemam protoze jsem nenatacel protoze jsem netusil ze ostanu ban

zabijel jsem na xp farme moby a klikal jsme hodne rychle je i zabijel  normalni sekyrou tt adotal jsme ban na 7 dnu za nic 

a byl jsem na ts z tuckeremwaynem a pri mi tvrdil ze ma video  z ze jsem z kilaurou a ja na to ze to neni prava coze jr pravda a ze mi muze prolezzl ceny komp a vsechno v něm zkrz anydesk a potom si zavoval nejakicho kamose  jak jsem zacal zvat protoze men srali tim ze nemluvili o mne normlanim hraci ze mam hacky atd i kyz to neni pravda zekl jsem jak to zekl ze to vyzesi a zeptal jsem se ho jak to hce  vyzesit a dostal jsem ban na teamspeak adresu serveru 

x 4 x 1
Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

Zdravím,

ban za nic určitě nemáte, portnul jsem se na vás na základě nahlášení. Kamaráda jsem si určitě na pomoc nezavolal, zavolal jsem si na pomoc helpera jménem unforgettableboy.

Na TS3 serveru jste na nás začal řvát s tím že jste nic neudělal a že chcete unban, pro příště si prosím přečtěte pravidla i TS3 Serveru a čekárny.

Důkaz o tom že používate modifikovaný klient: http://leteckaposta.cz/uploaded/679062165

S pozdravem 

TuckerWayne

x 2 x 2

Dobrý večer,

Přišli jsme do čekárny z naší dobré vůle po době, kdy jste tam už řešit nic nemuseli. Vy jste mi řekl, že máte ban za cheaty a žádné nemáte, na základě toho jsem požadoval důkaz po členovi AT, ten mi je poslal a bylo tam vidět, že máte killauru, vrátil jsem se za vámi do čekárny a řekl vám, že tam je vidět cheat, že můžete klidně dojít zítra na prohlídku celého pc, ale vy jste začal řvát ať jdeme do "pi*" apod. Proto vám byl udělen i ban na ts za nevhodné chování a tuto žádost zamítám.

x 1 x 1

“It is better to be hated for what you are than to be loved for what you are not.”