Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Vyřešeno nedostal som odmenu za hlasovanie
Článek napsal ouhelloudr

ked som niekolko krat hlasoval za server pod menom Ouhelloudr myslel som si ze mi pride aj tak odmena lebo na server som prihlaseny ouhelloudr a ucet hore zmieneny ma ani nepripojy tak ze si nemozem tu odmenu prevziat ani z tade tak pisem sem co s tym ale asi mam skor smolu čo?

x 2
Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

Dobrý den, aby jste z hlasování získal odměnu, musíte nejprve otevřít votecreate.

420

PizzaTheBeast

Před 4 lety

myslel si asi, to, že ti neprišli kľúče. tak to sa občas stáva aj mne. taktiež som si všimol, že keď si sa na nejaký server (minihru) nepripojil počas daného mesiaca, kľúče nebudeš dostávať. takže sa tam pripoj na ten server a malo by to ísť bez problémov. 

Tvoje myšlienky sa stávajú Tvojimi slovami,
Tvoje slová sa stávajú Tvojimi činmi,
Tvoje činy sa stávajú Tvojimi zvykmi,
Tvoje zvyky sa stávajú Tvojimi hodnotami,
a Tvoje hodnoty sa stávajú Tvojim osudom.

Před 4 lety

Zdravím,

Jestli jste nedostal odměnu za hlasování,tak se koukněte jestli nemáte klíč v invetáři,jestli ne, stačí hlasovat znovu tedy myslím,já to takhle měl jednou a stačilo mi hlasovat po druhé za dvě hodiny a dostal jsem dva. Je totiž možné že jste měl plný inventář a tak jste nemohl dostat vote key to vše. Ale čekejte na posouzení nějakého člena AT.

Přeji krásný zbytek dne.

V prípade že máš plný inventár kľúč vypadne na zem. Vždy maj v inventári miesto

Tvoje myšlienky sa stávajú Tvojimi slovami,
Tvoje slová sa stávajú Tvojimi činmi,
Tvoje činy sa stávajú Tvojimi zvykmi,
Tvoje zvyky sa stávajú Tvojimi hodnotami,
a Tvoje hodnoty sa stávajú Tvojim osudom.

Před 4 lety

na miesto maleho o som pouzil velke O  a ked som prisiel na servr nemal som nic z tohoho a miesto som mal az potom som skusil a islo mi to ale dosta som len 1 kluc

Před 4 lety

Jinak nevím

420

PizzaTheBeast

Zdravím,

zkontrolujte si prosím, zda zadáváte nick správně a zda jste připojen na našen serveru. Poté by Vám to mělo klíče dát, pokud se tak nestane, je chyba někde u hlasovacích stránek a my s tím nemáme nic co udělat, bohužel.

x 1

ten, co si práva užil nejvíce ze všech ^^

Před 4 lety