Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Vyřešeno Dvě otázky
Článek napsal Lucan

Zdravím, doufám že píšu do správné části fóra. Chtěla bych se jen zeptat na dvě věci.

1. Na skyblock planet mám na mém ostrově problém položit saplingy (ty speciální ze slimefunu) na některé blocky trávy, ale nerozumím proč tomu tak je. Buď mi nejdou položit vůbec, nebo je nakonec položím ale nevyrostou a nebo je položím, na chvíli odejdu a poté co se vrátím, jsou prostě pryč. Trochu špatně se to popisuje a možná by bylo lepší kdyby se na to šel podívat nějaký helper přímo ve hře. Třeba s tím má něco společného to, kde jsou dané blocky trávy položené, ale abyste to viděli, vážně by bylo asi lepší kdybyste byli ve hře. :D

2. Opět na skyblock planet, mám nějak zabugované slimefun džusy. Jde mi je bez problému vytvořit, ale když si je dám do inventáře zmizí. Je dost pravděpodobné že se toto neděje jenom na skyblock planet, ale nemám to ověřené. Kdybyste věděli co s tím, byla bych moc ráda.

Případně děkuji za pomoc a přeji hezký den.

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

Jo a ještě dodávám, opět to je všechno na mém druhém účtu, kde se jmenuju BrejVecir :D

Před 4 lety

Ahojky
u toho prvního bodu by bylo pěkné, kdyby jsi to nějak zkusil pro AT natočit (udělat timelapse třeba) :)

u tý dvojky, tento problém mám i já a dostal jsem minule odpověd, že se o tom ví a řeší se to :)

x 1

Nezapomeň mě sledovat na instagramu pokud mě chceš poznat více nebo jentak pokecat :) 

Před 4 lety

Dobře. díky za pomoc. Jediný problém je ten, že nevím, jak nahrávat obrazovku na počítači. Potřebuju na to nějaký speciální program, nebo to jde i bez něčeho takového?

Před 4 lety

Dobrý den,

odpovím Vám na obě otázky zároveň, protože obě se již zde řešili a stejný problém je také na Survivalu. Jde o nějakou chybu se speciálním ovocem nebo zeleninou a i také se speciálními saplingy ze SlimeFunu, kdy mizí džusy a saplingy nefungují tak jak by měly nebo případně mizí.

ten, co si práva užil nejvíce ze všech ^^

Před 4 lety