Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Přijato Nápad na zlepšenie Anarchy servera
Článek napsal YeLran

Budem to tu dávať každý deň pretože si myslím že o Anarchy komunitu sa tu až tak nestará... Pretože na otázky nám A-Team moc neodpovedá. Nechcem byť zlý ale je to pravda... Určite by som rád uvítal keby ste sa nám viac venovali. Pretože problémy alebo nápady s nami moc nepreberáte a keď aj už si to prečítate tak nám napíšete že to máme napísať na fórum. Ale čo keď vás to moc nezaujíma. Už som tu písal viac ohľadom anarchy servera a na ani jednom žiadna odpoveď A-Teamu...

Keďže hrávam na Anarchy celkom často tak som si všimol jednej veci... Veľa ľudí sa sťažuje na Anarchy server kôli týmto veciam:

1. Border na 10 000 ( toto si myslím aj ja... Keďže je to anarchy server takže veľa hráčov tam používa hacked clienty + není tam Anti cheat takže tam si môžu flyovať koľko sa im zachce... Dokonca sa mi podarilo bypassnuť fly na 3200km/h... Takže preto by ste mali dať na server anti cheat. Keby tam bol Anti cheat tak by ste mohli bať border v pohode na min 1 milión. Pretože 10k je na anarchy je proste málo. )

2. Anti Cheat ( už som tu písal aké benefity by mal Anti cheat na anarchy tak to tu nejdem rozpisovať... )

To by bolo asi všetko k tomu čo som si všimol ku sťažnostiam od ostatný hráčov. Teraz idem písať čo by som ja zlepšil.

Keďže moc Anarchy serverov na CZ/SK scéne je strašne málo tak keby ste na ňom zapracovali tak by tam podľa mňa mohlo hrať aj 40 ľudí naraz. Keďže máte v youtuberoch napr. SiraYakariho tak by ste mohli urobit s ním spoluprácu a keďže Yakari robil svoj Anarchy server na 24 hodín a hralo tam naraz okolo 50 ľudí takže tak...

Myslím si že Anarchy komunita není celkom malá a dali ste si Anarchy na svoj server tak by ste sa mali oň starať ako o všetky iné... Je tu veľa anarchy serverov korý majú normálne border na 30m a hrá tam aj viac hráčov + je tam anti cheat tak tam nemusí byť border na 10k.

Určite by pomohlo keby ste dali server na 1 verziu ako napr 1.12.2. Je to najlepšia verzia na Anarchy server.

A ešte. Keď by sa niekto dostal aj ku OP tak by som rád uvítal keby ste nedali napr zálohu spred dvoch hodín. Keby ste tam dali Illegal Items Plugin tak by ten server mal aj nejakú historiu. 

To je všetko čo som chcel napísať. Dal som si na tom záležať a keďže som už tu raz písal tak chcem aby mi na to odpovedal niekto z A-Teamu. Ďakujem za odpoveď.

YeLran

x 3
Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

Ještě bych ráda dodala, že by se každý měsíc mohl restartovat svět. Jakmile se někdo spawne, začne na něj útočit 50 witherů, zabuguje se v bedrocku nebo vodě. Noví hráči co nic nemají a necheatují se nikam nedostanou. A nepomohlo by ani zvětšení borderu.

PS: myslím že anticheat se na anarchy server nehodí. I když hráči s cheaty jsou otravní a neporazitelní, je to anarchy.A v této fázi serveru jim nepomůže žádný hack, snad jnom fly. Jinak naprosto souhlasím s YeLran

x 6 x 1

Inteligence na Zemi je stále stejná, jen počet obyvatel roste.

Před 4 lety

Ďakujem ža so mnou podporuješ tento nápad ale zasa ten fly tamje na nič... Pretože po 5 minútach keď máš fight a on si odletí a nič z toho... A reset sveta by bol celkom na nič pretože by sa vyresetovali všetky base. Je to na nič reset pretože admini by nemali zasahovať do sveta... A tý witheri to je tiež jedno pretože si na Anarchy. Tam sa to môže. 

x 2
Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

Ahojky, každý kdo hraje na anarchy tak ví že je to hloupost, anarchy má být vanilla server (jako 2b2t, ten je na jedné mapě už 10 let) stačí už to že je tam /tpa, což je blbost ale to je jedno. Prostě ne, pokud by se svět resetoval tak by tam nikdo nehrál.

x 4
Před 4 lety

Pravda. Na anarchy by malo byť len pár základných pluginov ako /ignore (pretože tam je dosť hráčov ktorý spamujú), potom Illegals items (pretože keby sa niekto dostal aj ku op tak aby nebola záloha spred 2 hodín aby mal ten server nejakú históriu) a hlavne aby tam bol anticheat... Súhlasím s Exhibition_user

x 1
Před 4 lety

Podporuji Exhibition_user má pravdu, tak jak říká že je úplná blbost resetovat mapu.. to NENÍ survival. jediné tak co pozměnit tak aby to každého nekickovalo když zapne KA za too many packets a fly by se měl omezit nebo úplně vypnout a border aspon na 100 000 blocku když už má být proti chunkum.

x 2
Před 4 lety

Souhlasím

x 1
Před 4 lety

Dobrý den,

s anarchy serverem máme větší plány, do nich spadají i vaše návrhy. Teď však pracujeme na mnohem důležitejších updatech, které jsou pro nás prioritou (anarchy server provozujeme pouze jako vedlejší server, který je hlavně pro cheatery a hráče, kteří rádi porušují pravidla a na ostatních serverech si skoro bez banu nezahrají). Jakmile provedeme tyto důležité updaty, určitě se vrhneme na úpravy anarchy serveru, musíte nám však dopřát dostatek času a být trpěliví.

Před 4 lety