Budem to tu dávať každý deň pretože si myslím že o Anarchy komunitu sa tu až tak nestará... Pretože na otázky nám A-Team moc neodpovedá. Nechcem byť zlý ale je to pravda... Určite by som rád uvítal keby ste sa nám viac venovali. Pretože problémy alebo nápady s nami moc nepreberáte a keď aj už si to prečítate tak nám napíšete že to máme napísať na fórum. Ale čo keď vás to moc nezaujíma. Už som tu písal viac ohľadom anarchy servera a na ani jednom žiadna odpoveď A-Teamu...
Keďže hrávam na Anarchy celkom často tak som si všimol jednej veci... Veľa ľudí sa sťažuje na Anarchy server kôli týmto veciam:
1. Border na 10 000 ( toto si myslím aj ja... Keďže je to anarchy server takže veľa hráčov tam používa hacked clienty + není tam Anti cheat takže tam si môžu flyovať koľko sa im zachce... Dokonca sa mi podarilo bypassnuť fly na 3200km/h... Takže preto by ste mali dať na server anti cheat. Keby tam bol Anti cheat tak by ste mohli bať border v pohode na min 1 milión. Pretože 10k je na anarchy je proste málo. )
2. Anti Cheat ( už som tu písal aké benefity by mal Anti cheat na anarchy tak to tu nejdem rozpisovať... )
To by bolo asi všetko k tomu čo som si všimol ku sťažnostiam od ostatný hráčov. Teraz idem písať čo by som ja zlepšil.
Keďže moc Anarchy serverov na CZ/SK scéne je strašne málo tak keby ste na ňom zapracovali tak by tam podľa mňa mohlo hrať aj 40 ľudí naraz. Keďže máte v youtuberoch napr. SiraYakariho tak by ste mohli urobit s ním spoluprácu a keďže Yakari robil svoj Anarchy server na 24 hodín a hralo tam naraz okolo 50 ľudí takže tak...
Myslím si že Anarchy komunita není celkom malá a dali ste si Anarchy na svoj server tak by ste sa mali oň starať ako o všetky iné... Je tu veľa anarchy serverov korý majú normálne border na 30m a hrá tam aj viac hráčov + je tam anti cheat tak tam nemusí byť border na 10k.
Určite by pomohlo keby ste dali server na 1 verziu ako napr 1.12.2. Je to najlepšia verzia na Anarchy server.
A ešte. Keď by sa niekto dostal aj ku OP tak by som rád uvítal keby ste nedali napr zálohu spred dvoch hodín. Keby ste tam dali Illegal Items Plugin tak by ten server mal aj nejakú historiu.
To je všetko čo som chcel napísať. Dal som si na tom záležať a keďže som už tu raz písal tak chcem aby mi na to odpovedal niekto z A-Teamu. Ďakujem za odpoveď.
YeLran