Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Vyřešeno Užasný Helper Dejw
Článek napsal PankoLordik

:D Leyji vážně není příjemné, když ukončíš článek přitom, když píšu už 15 minut odpověď, nu což stalo se. Proto tato odpověd´ bude zkrácená a pro některé už málo jistá, ale já se zahrabat nenechám a s Dejwem si toho ještě budem muset trochu vyřešit. 

Začnu tebou Leyji 

Ano pravidlo neurčuje jak dlouho na TS musí člen AT zůstat, ale  je neslušné se odpojovat, při řešení nečeho co bylo duležité a navíc ještě v době co dostal otázku.

Dále bych ti rád sdělil že proti AT nic nemám a ten důvod proč tu hraju je čas. Čas jenž jsem do toho serveru věnoval nehodlám zahodit, jsem tolerantní člověk, ale co nesnesu je když mi někdo sebre čas. Vy dva asi nemáte moc představu jak dlouho ty spawnery trvalo sehnal když v tehdejší době slušná cena za vindi sp byla 600k. Věřím že bys taky nebyla moc nadšená kdyby přišel nějáký chcípak a smazal ti tento server včetně všech záloh. Mám pocit, že už bys tak chladnou hlavu neměla.

Jinak docela mě pobavilo to tvé že si mám vše nahrávat... asi si půjdu pořídit 12ti terový disk, aby se mi ty hodiny kam vešly.

No nic přejdeme na Dejwa aby jeho odpověd´ nezůstala bez reakce.

Nikdy jsem neřekl, že práce v AT je sranda a že je jednoduchá. Jak už jsem řekl Boxerovi na jeho článku tak to řeknu znovu i tobě Dejwe ber v potaz, že to, stát se členem AT bylo jen tvé a to říkám znovu JEN TVÉ DOBROVOLNÉ rozhodnutí a nikdo tě do toho nenutil. Tak tu prosím nedělej jaká to je hrůza. Vybral sis to sám.

Nadále by mě zajímalo, kde jsi vyhrabal, že jsem ti vyhrožoval, či tě napadal, že tě nahlásím. Jen jsem ti sdělil že na tvé chování upozorním ostatní a případně tvé nadřízené. Tak tu prosím nedělej chudáčka, kterému jsem podle tebe vyhrožoval.

No přesunem se na odstavec spawnery, kde jak koukám si se ze mě snažil udělat tupce co nechápe tvé logické vysvětlění. Problém je asi jen ten, že já tvoje pravidlo pochopil, jenomže tys jsi mou otázku moc nepobral a radši se odpojil. Neboj dám ti ji ještě sem znovu. Představ si, že máš 4 resky o maximální ploše, nebo-li 200x200, jenž jsou do tvaru čtverce a do každé umístíš max 80 spawnerů, jen s tím rozdílem že nebudou uprostřed ale v jednom rohu u sebe. Nikde na těch reskách není víc jak 80 spawerů a zbylá plocha 200x200 je volná. Ano mohl bys namítnout, že v kdekoliv představené ploše 200x200 nemsí být více jak 80 spawnerů. Ok, ale tam právě nastává ten problém co když si někdo založí 4 resky ve tvaru čtverce a já si z každé strany kolem něho založím resku do které umístím 80 spawnerů, tím pádem jsem ho vlastně vyřadil z toho položit jakýkoliv spawner. Co uděláš ted´? Zase přijdeš a odebereš spawnery jenž neporušijí pravidla? Nebo toho chudáka necháš v tom, že si nikde ani na jedné resce nepostaví ani jeden spawner? Co tedy uděláš ted´? Docela by mě to zajímalo. Satanist to pochopil dobře a věděl, že to pravidlo vzniklo hlavně proto, aby si zde hráči nezakláhali spoutu resek u sebe, jenž budou plné spawnerů, proč to tedy ty pořád medokážeš pochopit?

Pokud jsi to zase nepochopil mohu ti to nakreslit. 

No půjdem dál na ty věci jenž zmizely z Aukce a jenž jsi schválil, ale nenavrátíl.

Zde je ten důkaz, co už jsi viděl: https://uloz.to/file/LT7671t5HqQw/img-20200421-003553-1-jpg

No a ted´ k tomu poslednímu. Děkuji za navrácení a zároveň ti povím, jak to bylo a proč jsi v invu nic na fotkách neviděl. Expil jsem meč na farmě a potom co jsem si v chatu přečetl, že je event o 2M, tak jsem si řekl, že to zkusím a že si alespoň dám parkour. Jenomže po portu jsem se ocitl ve warp pvp, kde jsem ztratil meč co jsem expil. V tu chvíli jsem si řekl, že toho hráče nahlásím, aby ještě někoho nechytl. Takže jsem vyfotil to jak mě zabil a po portu na spawn jsem ještě nafotil co psal do chatu a to jak mi přijmul tpa. 

Ke konci bych chtěl říct že proti AT nic nemám a že vím jak je težké vést server jeden jsem měl nebyl sice v takových rozměrech, ale i tak to nebyla sranda a po roce jsem ho musel prodat, protože jsem na to už neměl čas. Vážím si toho co pro más všechny AT dělá a to i když jsme většina z nás skupina nevděčníků. Ale to co nemohu vystát je, když mě někdo připravý o čas. 

Nežádám tvoje odstoupení ani potrestání, jen navrácení mého času, jenž jsem do těch spawnerů vložil a jenž jsi mi bez jasného vysvětlení na TS, odebral a jasné vysvětlení problému, který nastane při tom tvém pravidlu, poté s radostí už nic takového vymýšlet nebudu a třeba časem na tebe změním názor a budu s tebou moci vycházet v dobru.

Zároveň chci říct, že je blbost se tu hádat, je to jen blbá hra v životě jsou podstatnější věci. Ale pokud se tu pořád, ze mě budeš snažit udělat blbce, tak si pamatuj, že takové věci si já nenechám líbit. 

S pozdravem PankoLordik

x 5 x 1 x 1
Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

Peknéeee xd 

Papaj ryžu budeš mocný/a
Bez ryže proste život neexistuje
Před 4 lety

xXxDaWexXx je dobrý helper.

Zvládá řešit spoustu ticketů na fóru a zároveň problémy ostatních hráčů.

A když ho nazíváš "neschopným", zajímalo by mě jak bys tuhle práci zvládal/a ty.

Myslím že bys mu měl/a spíš poděkovat :-)

x 4 x 2

420

PizzaTheBeast

Před 4 lety

mhm, 

PankoLordik nechej tak :) 

Tvoje problemi sa viriesia ,ja byla taký podráždená a taký si to nenechám ľúbiť :)

mhm, milujem číslo 3 ,tak moc ho milujem že si myslím že moje  problémy sa do 3 dni viriesia :) 

mhm,mhm,mhm ᕙ(@°▽°@)ᕗ

????

????

???????? ????????????????, ???????? ???????? ????????????š, ???????? ???????? ????????????????,???????? ???????? ????????????š

Před 4 lety

baba baba, docela mě pobavila tvá odpověd´, podruhé si první přečti pod jáký článek se chceše vyjádřit, než začneš reagovat na nečo co v článku nebylo řečeno, či naopak bylo. 

Netvrdím, že je neschopný, to ted´ tvrdíš jen ty a pokud bys pozorně četl/a, tak bys věděl/a, že s touto prácí mám zkušenosti. 

Navíc za jeho dobře vyvedenou práci jsem mu vždy poděkoval, pokud tedy dříve neuzavřel konverzaci. 

Podruhé pozorně čti, nebo pokud neznáš vše, tak se radši nevyjadřuj. 

x 1 x 2 x 1
Před 4 lety

Opět zdravím,

již jsem se jedenkrát vyjadřil a nehodlám tu s vámi ztrácet čas. Čtení vašeho dalšího ticketu mohu považovat pouze za ztrátu mého a nemusel bych se vyjadřovat vůbec, ale bylo bylo to přeci nevhodné, když už jste si s tím dal takovou práci.

Nedělám ze sebe žádného chudáčka, to spíš Vy. Ano, na mou pozici jsem šel dobrovolně, to ano, ale to zde byl Satanist, Keliankaaa, kilmen123, MrAdamHS, ErrorMan, pár dalších a nebyli zde 3 členi A-T, co měli na starost celý server co se týče hráčů a ještě stím, že pouze jeden z nich může řešit 90% problémů, které se zde naskytují. Spawnery jsem již řešili, celý váš další řádek tedy přeskočím, musel bych zde kopírovat moji zprávu z minulého ticketu. Nezbývá mi tedy nic jiného než vám popřát hezký zbytek večera a jít si po svém, protože mě tohle téma nadále přestává zajímat.

ten, co si práva užil nejvíce ze všech ^^

Před 4 lety

Nebudem to nadále rozebírat, konverzaci považuji za uzavřenou. Ačkoliv víš, že těch spawnerů bylo přesně jednou tolik.

S pozdravem PankoLordik 

Před 4 lety

Vše se dá vysvětlit, ale bohužel né všem.
Vaši problematiku PanLotd už sleduji několik dnů, a bohužel mi to nedá - a musím trochu reagovat.. Ovzlášť, co se spawnerů týče. 
Pravidlo §2/10 serveru terend.eu zakazuje vlastnit více než 80 spawneru na ploše 200x200, to znamená, že ikdyž budete mít 4 residence a v rozích mít tyto spawney, pořád platí toto pravidlo o vlastnictví spawnerů, protože spawnery na rozloze 200x200 patří jen vám, nebo vaši společnosti, které jste členem. Toto pravidlo nevzniklo, aby zakazovalo bohatým stát se ještě bohatšim, ale proto, aby nevznikaly tzv "lagzóny", kdy je vměstnáno mnoho TileEntit na malý prostor. (hopper, furnance, spawner, SF stroje/cargo, Redstone atd.).. toto pravidlo je psáno pro prosté hráče, kteři tomu nerozumí, ale doufám, že vy tomu porozumíte, když se v tom tak vehementně štouráte. Jde o to, aby jeden hráč neukousnul přiliš velké zdroje serveru na úkor ostatních hráčů. Nic ve zlém proti satanistovi (udělal toho mnohem více než kdokoli z nás viz SF návod), ale nemůžete se radit s odborníkem na SF (a ostatní Módy) o funkčnosti serveru.

Ale abych zase nestál na straně A-teamu. Navrhuji, aby přebytečné spawnery mohl hráč prodat třeba za tokeny, když už jsou mu k ničemu. Bylo by to spravedlivé. Protože je jedno, jestli má hráč 20 a nebo 100 spawnerů - Stejnak se mu časem přestanou spawnovat, protože si to hlídá sám server a pak odstaví veškeré spawnery, dokud se entity nesmažou/zabijou.

Hezký večer přeji, co si to čtou.

x 3
Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

Však Dawe je úžasný tak co řešíte Xddddd 

x 1

#NaCagyho

🤣 Ten až moc chytrý 🤣

Před 4 lety

Jo to zní logicky, děkuji i za váš příspěvek a vyjádření. 

Zároveň bych chtěl podotknout, že zásadní věcí toho pravidla jenž nebyla určena je jestli se hledá oblast ve které je maximálně 80 spawerů, nebo se hledá oblast, ve které je nimimálně 80 spawnerů. V tom prvním případě se v pohodě dájí najít 4 oblasti o rozloze 200x200, ve kterých je maximálně 80 spawnerů, ale pokud se hledá oblast ve které je minimálně 80 spawnerů, tak je jasné, že se za tuto oblast se dájí považovat rohy daných resek. 

Ale je zásadní pravda, že aby se ceny spawnerů nezačaly ve velkém navyšovat je potřeba, aby obchod s nimi se hýbal a nikdo je ve velkém nazadržoval. 

S pozdravem PankoLordik 

Před 4 lety