Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Vyřešeno Hodnocení členů AT, stížnosti, hate a hloupé řeči.
Článek napsal unforgettableboy

Zdravím, tímto bych se chtěl vyjádřit k celkové situaci, která zde je, byla a bude.

Většina hráčů si myslí, že dělat tu admina je hrozně ez, že by měl být na serveru 24/7 denně a pokud udělá jedno špatné rozhodnutí vůči někomu umíte mu dát jen největší hate a snažíte mu nějakým způsobem znepříjemnit hru a v lepším případě pro vás, aby byl vyhozen.

Položili jste si někdo otázku, která zní v tom smyslu, co vůbec obnáší být členem AT, kde hraje 500 lidí denně, jaký tlak je na každého člena AT vyvíjen a jaký musí podstupovat? Jedna věc je ta, že je extrémně těžké se vůbec do tohoto AT dostat, ať už kvůli minulosti tak i proto, aby zde byli lidé, na které se dá spolehnout. Nikdo z vás ani zdaleka netuší, do jakých situací se občas dostaneme a co vše musíme řešit, proto bych vás chtěl všechny požádat, abyste si sáhnuli do svědomí a zamysleli se nad tím, jestli vy byste to dělali všechno lépe, když ani nevíte co všechno to obnáší a pokud ano, tak není problém poslat přihlášku udělat nábor a ukázat nám, že vy byste byli určitě lepší, když 90 % lidí by neprošlo ani přihláškou.

Další věc, co mě docela mrzí je fakt, že přes všechnu práci, dotazy a stížnosti, který AT vyřeší a pomůže nějakým způsobem vám, či někomu jinému, tak to nikdo neřeší. Byl by takový problém místo toho, abyste jen měli nějaké stížnosti napsat příspěvek o tom, jak vám nějaký člen pomohl s nějakým problémem nebo jakkoliv jinak, i třeba s jakoukoliv maličkosti, aby členové viděli, že si jich vážíte a víte, že když je potřeba pomůžou vám. Myslím si, že každý člen za to, co tu podstupuje by si zasloužil aspoň trošku respektu či jakoukoli pochvalu nebo něco podobného, třeba i blbé díky a namísto toho, abyste psali, jak je AT na h**** apod. Stačilo by třeba říct co vám vadí nebo co si myslíte, že by se dalo dělat jinak přece jenom všechno se dá normálně vyřešit.

Nikde na webu jsem neviděl ani jeden příspěvek, ve kterém by někdo z vás jakýmkoliv způsobem poděkoval nějakému členovi AT nebo řekl co si o něm upřímně myslí a po případě co vás vede k názorům, jakými se prezentuje ve hře. Není zrovna jednoduché vyřešit všechny dotazy, které píšete do PM, ale celý AT se snaží dělat co může a snaží se vám být co nejvíc nápomocen. Ono, když se napojíte na server a máte ihned 20 zpráv, které nejsou vždy krátké, neznamená to přece hned, že vás člen AT ignoruje. Taky je logické, že jsou dotazy, na které člen AT odpovídat ani nemusí, chovaní některých z vás je upřímně často krát velice arogantní a polovina z vás neumí ani slušně pozdravit do PM, většina zpráv je typu hey, das money, pojd tp. Nejdříve prosím začněte u sebe nebo je tak těžké napsat Zdravím, mám problém s tím a tím nebo po vyřešení problému říct aspoň děkuju.

Měli byste pochopit, že my jsme tu od toho, abychom vám v rámci možnosti pomáhali vyřešit vaše problémy, ale tím, jak se někteří z vás chovají akorát tu práci znepříjemňujete a dokazujete si tím něco, abyste byli asi "cool".

To je ode mě vše, budu rád za každý názor k tomuto příspěvku či komentář a myslete na to, že jednou se někdo kvůli tomu, jak se chováte může prostě sbalit a odejít. Až ale přijde někdo, kdo bude 100x horší dojde vám, jak jste se měli chovat či jestli vám to stálo za to, aby odešel někdo, kdo tuto práci dělal nejlépe jak mohl a řešil i dotazy a připomínky, které vůbec řešit nemusel. Zamyslete se vůbec nad tím, co vůbec tato práce obnáší a s čím vším se zde může člen AT setkat a až potom začněte psát takové věci. I jenom pár hezkých slov může adminovi udělat lepší den, jsou to jenom slova a nic to nestojí.

Přeji vám hezký zbytek rána. ????

x 5

“It is better to be hated for what you are than to be loved for what you are not.”

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 2 lety

Zdravím,

Já osobně nemám nic proti AT,vždy když jsem něco potřeboval nebo byl nějaký problém, bylo hned vše vyřešeno nebo do několika hodin, což za to děkuji. Vím že dva moderátoři a jeden E.Helper mají za celý den dost práce,a že toho je. :) Spíše dávam klobouk dolů a respektují že máte ty nervy, a také vy děláte svoji práci a děláte  jí na 100%...Vím jaké to je když Vám ani nenapíšou "Děkuji."  Takže jsem rád že tady je tak schopný,milý a profesionální AT,který se snaží vyřešit vše.

Přeji krásný zbytek dne.

x 2
Před 4 lety

Mě A-T vyhovuje taky, a například vím že xXxDaWexXx musí řešit spoustu ticketů na fóru, boxeR mi zase pomohl opravit elevator plate, a P0rky_ zase často kontroluje /warp pvp.

S Admin Teamem jsem velmi spokojený už proto, že každý dělá něco. Helpeři řeší tickety na fóru, Moderátoři zase kontrolují jestli někdo nehackuje a pomáhají hráčům.

To co jsem si přečetl například od hráču SmazenaKarotka a shafigaming3 (AKA K3f3ol) mě upřímně rozesmálo.

Klidně si říkali že si z nich moderátoři dělají "prdel" atd.

Nejspíš vůbec nevědí jakou mají moderátoři a helpeři práci,

a jen tak jim nadávají. 
Já bych u měl velké poděkování pro xXxDaWexXx za rychlé řešení ticketů na fóru, P0rky_ pro kontrolu /warp pvp a prostě kontrolovat jestli někdo neporušuje pravidla, a boxeR za velkou a užitečnou pomoc hráčům ve hře (například mě pomohl opravit elevetor plate). S admin teamem jsem spokojený a podle mě žádný člen nedělá chybu.

Toto je můj názor.

Hezký zbytek dne.

x 2

420

PizzaTheBeast

Před 4 lety

Dobré odpoledne, děkují vám za vaše názory i vyjádření. ????

x 1

“It is better to be hated for what you are than to be loved for what you are not.”

Před 4 lety

celý a-team dobrý krom odpada BoxeRa

x 1
Před 4 lety

Jak je na dovolené kilmene?

Před 4 lety

Zdravím, chápu tvé vyjádření a chápu i to že tato práce není sranda a člověk není ani dostatečne odměněn za to, co vykonává. Vím jak je náročná práce AT dokonce vím jak je náročné vést 200 slotový server kde průměrná aktivita byla jen puhých 80 hráču a i tak to bylonáročné, ale i přesto, že jsem měl jen 200 slotový server, tak obsahoval více členů AT jak tento. Možná nebyli tak zdatní a znalí, ale o tom, že by svou práci nestíhali jsem nikdy neslyšel. Vím, že je otrava když přijdeš na server kde te čeká jen práce a spousta otravných dotazů, ale musís brát v potaz že tu práci sis vybral dobrovoně a že tě do tvého rozhodnutí stát se členem AT nikdo nenutil a musel si tušit, alespoň z části co to obnáší a že to není sranda. Proto jsem určité chyby schopen tolerovat, člen AT je jen člověk a chyby jsou k němu uplně normálním, jenomže když se toto opaakuje a ne jen jednou. Tak mi nezbívá nic jiného než to dát na jevo. 

x 1
Před 4 lety

Zdravím!

Já jsem s A-Teamem SAKRA HODNĚ spokojený, a ten kdo ne, tak má asi smutný život.

Já jsem builder na jednom serveru, ale ten se jenom PŘIPRAVUJE, takže jako všichni ostatní, NEMÁM PÁRU jak je to těžké.

Řešení problémů je bleskové a nestalo se mi, že by se na mě někdo někdy vykašlal a neporadil by.

Vy, ti kidi, co píšete ty sra*** o A-Teamu, styďte se!

Chci hrozně moc poděkovat všem členům A-Teamu, a přeji vám, aby kidi jako SmazenaKarotka a ShafiGaming dostali trochu rozumu, tomu se dá jen smát.

To je ode mě vše, přeji hezký den :D  .

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

Líbí se mi celý Admin-Team

DaWex - Rychlé řešení ticketů :)

P0rky_ a boxeR velmi aktivní na discordu, forum, ve hře a tak dále

Co se mi na TE admin teamu nelíbí? že je hrozně málo členů, věřím že se to dá stále napravit ale ve 3-4 lidí v AT co mají kontrolovat forum, hru, discord a tak to je dle mě hrozně hard

Cením admin team za to že se na to nevykašlali a stále pokračují v práci a docela jich lituji dle toho kolik vidím příspěvků na forum.

Děkuji Trenend.eu AdminTeame za všechno <3

mam rad vindi

Před 4 lety

TADY ADMIN TEAM JE BEST

Užívat si s přáteli a členy Dajmondkrů to je moje Hobby. Nahlašování hackerů a scammerů, to je moje radost
Před 4 lety