Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Vyřešeno Nábor do Crew Chihuahua Team
Článek napsal TuckerWayne

Zdravím, po dlouhé době otevíráme brány do naší crew Chihuahua Team™ & Chihuahua Team Academy™

Minecraft je hra pro všechny věkové kategorie, pokud se ale stanete členem crew, objevíte nové dimenze a změní se Vám pohled na tuto hru. Naše crew Chihuahua Team™ je otevřena pro všechny ty, kteří stojí o dobrou partu a kteří chtějí sdílet své osudy s ostatními členy crew. Snažíme se prosazovat spravedlnost na serveru a být hrozbou pro nepřátele ve všech koutech světa.

unknown.png?width=1268&height=671

Nedílnou součástí crew Chihuahua Team™ je i naše akademie Chihuahua Team Academy™. V rámci této "akademie" se začínající hráči připravují na vstup do hlavní crew, uči se novým dovednostem a také získávají potřebnou výbavu. Členové hlavní crew a akademie si navzájem pomáhají jak v boji proti nepřátelům, tak i s vyráběním různých věcí ze slimefunu, či stavením. Akademie má taktéž vlastní zázemí, kde už jsou nějaké slimefun stroje připravené k použití.

V současné době je nábor do Chihuahua Team™ uzavřen, nábor probíhá pouze do Chihuahua Team Academy™

Jak máme hráče rozdělené podle pozice v crew ?

Vrchní čivavák/čivavčice

Spíše než bohem je tu tmelícím prvkem pro členy klanu

Zástupce čivavčáka

Je to pravá ruka náčelníka klanu. Bez jeho rad a pomoci by klan nemohl existovat. V klanu má všechna práva, avšak než učiní zásadní rozhodnutí, musí se poradit s náčelníkem, nebo s ostatními zástupci náčelníka.

Správce čivaví akademie

Stará se o provoz akademie, nabírá do ní hráče a podává hlášení o činnosti akademie radě crew.

Čmuchající čivava

Hledá nové nadějné hráče, kteří by se mohli zapojit do fungování crew.

Čivava alfa

Právoplatný člen klanu s oprávněním manipulovat s vlajkami residence.

Čivava beta

Právoplatný člen klanu.

Neověřená čivava

Pokud má hráč přidělenu tuto hodnost, je v crew na zkušební dobu, která trvá většinou čtrnáct dní. Pokud se osvědčí, dostane přidělenu definitivní hodnost "Čivava beta".

Co musím splňovat pro to, aby jsem se stal součástí vaši crew?

• být starší 13 let
  • mít alespoň rank Elite
  • dodržovat pravidla slušného chování
  • nedělat Čivavám ostudu
  • mít TS3 a Discord

mít alespoň 50 odehraných hodin na serveru (survival)

Je jednoduché se k nám dostat?

Nábor do hlavní crew je uzavřen, nábor probíhá pouze do Chihuahua Team Academy™

A jak se k nám tedy dostat?

Jako první kontaktujte Zástupce čivavčáků, nebo Čmuchající čivavu.

Zástupci čivavčáků

• Fr0z3nMaxa❶❼#0606
  • TuckerWayne#7148

Čmuchající čivava

• Vojta#1422

Vzorový dotazník pro nábor do Crew Chihuahua Team™ & Chihuahua Team Academy™

Můj nick: XXX (Uveďte svůj)

Odehrané hodiny: 50 (Uveďte své)

Rank: Legend (Uveďte svůj)

Proč chcete přidat zrovna k nám? (Minimálně 50 slov)

[Vaše odpověď]

Co nám můžete nabídnout, a co vám můžeme nabídnout my? (Rozepište se)

[Vaše odpověď]

Vaše místo pro vyjádření a další sdělení.

[Vaše odpověď]

Poté, co podáte přihlášku, bude vaše přihláška posouzena, a budete pozváni na náš TS3 server. Jen si v klidu "popovídáme" a budete odborně zhodnoceni.

Vše vyšlo "Jéj," co dál?

Budete zařazeni do Chihuahua Team Academy™, kde budete řádně zaučeni a pokud budete v akademii již dlouho, či budete někým doporučen (aktuální Chihuahua Team™ ), budete přidán do Hlavní crew Chihuahua Team™ se souhlasem:

• NoxTea
  • Emilee
  • TuckerWayne
  • Fr0z3nMaxa

A poté odsouhlasen jako platný člen Vedením Chihuahua, se kterým se v průběhu členství akademie rozhodně seznámíte :).

x 5
Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 2 lety

mhm

zaujímavá crew ᕙ(°°)

(。◕‿◕。)☞????

????

???????? ????????????????, ???????? ???????? ????????????š, ???????? ???????? ????????????????,???????? ???????? ????????????š

Před 4 lety

Dobrý den jak se mám připojit do academy ?

Před 4 lety

Vasiik napisat vedeniu Chihuahua a poslat nabor.

Před 4 lety

fuj, v životě do nejvetšiho odpadského klanu bych nešel, hlavně to vlastní komunista

x 5 x 1
Před 4 lety

Kilmene nebuď smutný z banu xd 

x 2

#NaCagyho

🤣 Ten až moc chytrý 🤣

Před 4 lety

Pravidla jak při nabírání do práce a toho času co u toho člověk stráví. No nic moc ve zkratce z toho nakonec máte jen to, že vás ve warp pvp nebude nahánět 21Phx_LiveGame. 

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

PnkoLordik: To si jen myslíš.. je toho mnohem víc, ne jen livegame v pvp :D :) 

Nejlepší skoro ve všem na Trenendu :D

Před 4 lety

No tak mě proved´ u vás a já ti to zhodnotím. 

Před 4 lety

cs přes co jsi dělal ten plakát s náborem?

Užívat si s přáteli a členy Dajmondkrů to je moje Hobby. Nahlašování hackerů a scammerů, to je moje radost
Před 4 lety