Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Vyřešeno mazání resek
Článek napsal Brambora

zdravím napadlo mě že mazání resky u ranků by se mohlo zvýšit protože ne každý se dostane k pc 1 za 30 dní at ze zdravotních důvodů nebo nějákého cestování atd.. zvlášt když je třeba někde na dovolené na 1měsíc.

návrh: (rozdíl u každého ranku by byl 6 dní)

hráč (unranked)-30 dní 

[Elite]-36 dní

[Ultra]-42 dní

[Legend]-48dní

[Overlord]-54dní

x 1

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

pište názory nebo jak by jste si to představovali vy ale podle mě je to nějak tak akorát :)

Před 4 lety

Souhlasím s tebou, zvýšil bych to protože v létě určitě někdo pojede na dovolenou delší a nebude možnost se dostat na server tak aby se mu nesmazala reska

mam rad vindi

Před 4 lety

MeGustaxD právě já jezdím hodně na dovolené většinou na 30 dní

Před 4 lety

Zajímávý nápad,myslím si že tohle by bylo super a také další výhoda pro VIP hráče,což by začli kupovat více.

Já tedy nejezdím  na dovolené,ale ne vždy mám čas hrát na serveru TREDEND.EU. a plánují si kupovat VIP Rank...

Před 4 lety

Také souhlasím, protože hráči kteří hrají na trenedu dlouho a koupili si rank, tak když dostanou ban a smaže se jim reska tak se na to vykašlou a do serveru by dávali zbytečné peníze.

Před rokem mi smazali 30m na survivalu...

Před 4 lety

no to je pravda :)potřebuju zprávu od majitelky :)

Před 4 lety

pište různé odpovědi a nápady pod toto :)

Před 4 lety

nice

https://ctrlv.cz/PnrU

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

podle mého by to takhle být mělo protože potom je to jen o tom kdo do hry chce investova a kdo ne, myslím že by to šlo vyřešit tak zě na fórum by byl článek kde by jste napsali např.: dobrý den, jedu na dovolenou / tábor atd... po dobu (čas) prosím nemažte resku (jméno resky)

snažit si pomáhat je super

Před 4 lety