dobrý den ve verzy 1.12.2 už je ewolker spawner ale slyšel jsem že šel získat a už nejde prosím vás kdy máte v plánu ho vrátit do spawner key?
dobrý den ve verzy 1.12.2 už je ewolker spawner ale slyšel jsem že šel získat a už nejde prosím vás kdy máte v plánu ho vrátit do spawner key?
Jo no proč je to zrušené já to zjistil něm tak a to je škoda že je zakázaný (psal jsem do chatu že srandy že koupím evoker spawnerů kdo má protože jsem věděl že tam není a P0rky_ mi řekl že je zakázanej a že za jeho vlastnictví je Ban) ale podle mě by to byla super věc do pvp atd ty totemy z nich dal bych alespoň jeden někam na spawn nebo bych je znovu povolil :) aby si hráči mohli nafarmit totemy.
A ještě bych přidal wither skeleton spawner hlavy lze získat jen v předraženém shopu (^_-)
Je to zrušené, protože z nich padají Totemy Nesmrtelnosti a bylo to moc op, protože stačilo mít plný inventář totemů a nikdy neumřeš.
#NaCagyho
🤣 Ten až moc chytrý 🤣
aha :D ale že by se zrušili ve warp pvp
ale ty wither skeleton spawnery jsou dobrej nápad ne? :D
Dobrý den,
ani jeden ze spawnerů, které byly výše zmíněny nejspíše v blízke době přidávat neplánujeme, hlavy jsou drahé z dobrého důvodu a ewoker spawnery jsou zakázané, protože pokud byste měli plný inv totemů, vážně jste byli skoro nesmrtelní. Co se týče spawnerů evokerů i wither skeleton, oba na serveru existují, každopádně pokud je neodevzdáte, budete zabanováni, protože jejich vlastnictví je trestné.
ten, co si práva užil nejvíce ze všech ^^