Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Vyřešeno ewolker
Článek napsal NeoTyransicek

dobrý den ve verzy 1.12.2 už je ewolker spawner ale slyšel jsem že šel získat a už nejde prosím vás kdy máte v plánu ho vrátit do spawner key?

Užívat si s přáteli a členy Dajmondkrů to je moje Hobby. Nahlašování hackerů a scammerů, to je moje radost
Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

Jo no proč je to zrušené já to zjistil něm tak a to je škoda že je zakázaný (psal jsem do chatu že srandy že koupím evoker spawnerů kdo má protože jsem věděl že tam není a P0rky_ mi řekl že je zakázanej a že za jeho vlastnictví je Ban) ale podle mě by to byla super věc do pvp atd ty totemy z nich dal bych alespoň jeden někam na spawn nebo bych je znovu povolil :) aby si hráči mohli nafarmit totemy. 

Před 4 lety

A ještě bych přidal wither skeleton spawner hlavy lze získat jen v předraženém shopu (^_-)

Před 4 lety

Je to zrušené, protože z nich padají Totemy Nesmrtelnosti a bylo to moc op, protože stačilo mít plný inventář totemů a nikdy neumřeš.

#NaCagyho

🤣 Ten až moc chytrý 🤣

Před 4 lety

aha :D ale že by se  zrušili ve warp pvp

Před 4 lety

ale ty wither skeleton spawnery jsou dobrej nápad ne? :D

Před 4 lety

Dobrý den,

ani jeden ze spawnerů, které byly výše zmíněny nejspíše v blízke době přidávat neplánujeme, hlavy jsou drahé z dobrého důvodu a ewoker spawnery jsou zakázané, protože pokud byste měli plný inv totemů, vážně jste byli skoro nesmrtelní. Co se týče spawnerů evokerů i wither skeleton, oba na serveru existují, každopádně pokud je neodevzdáte, budete zabanováni, protože jejich vlastnictví je trestné.

ten, co si práva užil nejvíce ze všech ^^

Před 4 lety