Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Vyřešeno Zmiznute veci
Článek napsal ToFuRy

Dobry den,

Neviem ci sa to da nazvat ako bug alebo chyba, ale isiel som raz s mojimi vecami na pvp resku, a ked som zomrel zmizli mi veci. Nikomu inemu tam veci nezmizli a ked som tam zomrel druhy krat, tak mi veci nezmizli. Hrac ma zabil, veci zo mna nepadli, ale mne zmizli. Dufam ze sa to bude dat nejak vyriesit a tie veci sa mi dufam budu dat vratit. 

Dakujem za pochopenie

S pozdravom, ToFuRy

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

Dobrý večer,

dost pochybuji, že by vám "jen tak" po smrti zmizly věci, také se nedá nic dohledat, dokud nedodáte třeba jméno hráče, vaše nebo jméno resky.

ten, co si práva užil nejvíce ze všech ^^

Před 4 lety

Dobry vecer, 

No, reska sa vola pvpzona, vlastnenu hracom MAX222

Moje meno v hre je: ToFuRy

Neviem vam presne povedat meno hraca ktory ma zabil, pretoze som sa momentalne na chat nepozeral a ked som sa pytal ludi co tam boli, neodpisovali.

Neviem co sa s tym stalo, ale nikomu tam ako som hovoril veci nezmizli, ani ja ked som tam zomrel znova.

Dakujem za pochopenie.

S pozdravom, ToFuRy

Před 4 lety

Dobré ráno, 

mohu se zeptat, co jste měl u sebe?

Před 4 lety

Dobry den,

Ironia celkom ze som u seba mal soulbound sword ktory by po zomreti zmiznut nemal,

Ak chcete aby som vam vypisal vsetko veci tak nech sa paci.

Nepamatam si vsetko, ale ak by ste boli laskavy a veci by ste mi vratili.

Samozrejme, ja prisaham ze tieto veci som u seba mal, ak sa da, kludne si to nejak overte aj ked neviem ako.

Mal som u seba

Full lucky armor

pr 10

unbreaking 10

blast protection 10

projectile protection 10

dalej som mal u seba soulbound sword sh 10 unbreaking 10 fire aspect 5 knockback 10.

ostatne veci uz riesit netreba, sice to boli sety ako je sekera effi 6 ale tie veci sa uz tak tazko zohnat nedaju.

Kedze je tu vela klamarov tak mi staci ak mi date iba ten mec a to brnenie, aby ste mi verili, ze neklamem. 

Ak by ste sa rozhodli mi uplne verit a vratit vsetky veci tak som este mal Sekeru, Pickaxe, Lopatu Efficiency 6 unbreaking 3. Sekera bola aj s sh2 myslim. Padlo mi to z vasej ultra craty takze ked nieco som napisal zle, tak si to kludne overte ze ake to tie enchanty na tych veciach boli. Potom som este mal u seba 1 zlate oenchantovane jablko, ale to uz mi fakt problem nerobi ako tie veci. Dakujem ak sa rozhodnete mi vratit veci.

Prajem Prijemny Zvysok Dna.

S pozdravom, ToFuRy

Před 4 lety

stalo se mi to samé ale v mé res kde pvp zona není kámoš mě hitoval snowballem a pak moje bad wifi mě asi kickla ze serveru zmizel mi tt lvl 75 od P0rkyho_ (název meče P0rky_ je špatnej Mod) a soulbound brvění ale více mi záleží na tom meči prosím mohl by mi být navrácen nemohu za to já ale moje wifi :,(

Před 4 lety

Výtej na Trenendu a zvykej si :D . Dějí se zde i horší věci.

Před 4 lety

:,( ale tohle je vážné nechci lvlit odznova :d P0rkymu jsem dával tokeny za ten meč asi 450 ted nevím

Před 4 lety

Vyřešeno.

Před 4 lety