kilmen123
BoxeR
survival
Lagy
Obhajova: Zdravím, dostal jsem ban od Boxera duvod: Lagovaní, tak že to začalo tak že jsem vymyslel nový event o tokeny Grief event, prost hráči mohli ničit jak koliv dum aj pomoci tnt, pote jak to ničily tak se lagoval server dobře vypl jsem tnt, poté jsem nechal normalně ničit barak s krumpacem zas se to lagovalo ale po nějaké době tak že jak to ničili na zacatku par minut se nic nedělo ale až na konci skoro se to zacačlo lagovat a offnul se survival ale níkdy se to nějak nelagovalo a nic když ten event probíhal jen s težením tak že možný je to že jiný hráč používal tnt a buchal to někde jinde ale kdo ví.
Unban na tsku od BoxeR - dostal jsem tam ban zato že jsem čekal v čekarně a pak jsem se odpojil a po 5m napojil tak jsem to udelal 3x vždy po par minutach protože jsem vždy jsem něco musel udělat a nikdo nebyl schopný tam dojit i když vím že to nemají povinne do čekací doby, tak že si myslim že to neni vůbec zneužití čekárny.
Unban na tsku: též jsem dostal ban a tsku za zneužití čekarny <16:25:24> "Trenend Qery Bot.": Helpeři a moderátoři byli informováni, prosím počkejte.
<16:29:38> "Trenend Query Bot.": Helpeři a moderátoři byliinformováni, prosím počkejte.
<16:35:26> "Trenend Query Bot.": Helpeři a m