Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Vyřešeno Zajímá mě váš názor ( hlavně P0rkyho)
Článek napsal Tomkriz

Před pár dny omylem P0rky rozdal několik kousků bedrocku.Vím nějméně o 5 dalších hráčích, které ho mají (nebude je tady jmenovat nejsem práskač).Dostal jsem ban za to, že jsem chtěl prodat bedrock, který mi dal P0rky, tudíž byl legálně získaný.Následně mi helper dal ban za to, že jsem si hacknul bedrock.Říkal když budu mít něco nepovoleného, tak to mám nahlásit a teamu.Takže pokud dostanu bedrock od A-tymu tak to mám znovu nahlásit a_tymu?Myslel jsem, že P0rky víc co dělá a teď mám kvůli P0rkymu ban?Zajímá mě váš názor.Doufám, že pod tímto článkem bude vyjádření samotného P0rkyho.A ještě jedna věc.Taky nechápu proč dáváte moda nějaké osobě, která si zapne creative a rozhazuje na spawnu bedrock.

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

Dobrý den, za mě by jsi ban mít neměl pokud p0rky v chatu nenapsal že ten bedrock nemáte zničit nebo mu ho vrátit, ale to je jen můj názor.

CAPS123987

snažit si pomáhat je super

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

Taky jsem to tak pochopil.

x 1
Před 4 lety

ty asi nevis ze moderator nema pristup ke creativu ze, ke creativu ma pristup jen owner takze tahle stiznost nebo co to ma bejt je tu zbytecne

Před 4 lety

jenom že P0rky je přece owner a pokud ne tak mu je mohl dá owner ne

Před 4 lety

jasne owner da porkymu creative jen aby mohl hazet random lidem bedrock :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Před 4 lety

ne p0rky třeba omylem zmáčknul Q mě se to taky občas stává že zmáčknu místo W zmáčknu q

Před 4 lety

vymyslis teorie a zadnej dukaz, to co tu pises jsou hlouposti

Před 4 lety

jakej důkaz bys chtěl?

Před 4 lety

jakej důkaz bys chtěl?

Před 4 lety