Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Zamítnuto Ukradená reska
Článek napsal ReeeF_CZ

Dobrý den, jelikož jsem se nemohl vyjádřit k minulému článku, píši nový.

Reska kterou jsem založil asi 2 měsíce zpátky se jmenovala plosinazhliny, vlastnil jsem ji já (ReeeF_CZ) a hrála tam ještě moje sestra(Al0u531_55), když jsem si změnil nick a chtěl si jít zahrát tak jsem zjistil, že nemám věci, tak jsem si stáhl warez launcher a šel za svůj starý nick(ReeeF_CZ) si vše přepsat na nový nick(MeAbi) ale zjistil jsem, že nemám práva na givnutí resky. Protože ji vlastní hráč Kiwithekawaii, ale zvláštní je, že mám permise v resce, jako ničení atd. to znamená, že nejspíš když mi moji resku nějak ukradl, tak stále nemohl vzít moje vlajky, ale owner je on, ale vlajky moji sestry vzal. Takže ta reska se nesmazala a pak byla vytvořena, protože proč by tam dával zloděj moje vlajky? Prosím o pomoc, mám i screeny. Hráč midla je taky podvodník, zná kiwithekawaii a chtěl abych mu poslal 1M a že zato tu resku dostanu.

PS: nevím jak se dají přidat screeny, ale mám je, takže kdyžtak je mohu poslat, když mi poradíte :)

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

Dobrý večer,

resku pravděpodobně po 30-ti denní neaktivitě zmizela, hráč si jí přivlastnil a dal vám práva, abyste se později třeba mohli dohodnout na ceně nebo vám ji chtěl vrátit, to je už každopádně jedno, protože jste resku vygriefoval, tím pádem jsem resetnul vlajky a vám nebude nic navráceno.

x 1

ten, co si práva užil nejvíce ze všech ^^

Před 4 lety