Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Vyřešeno NEPRIČÍTANÉ TOKENY?!
Článek napsal ODSRDCA_PRE_LOVE

Zdravím, 

Dnes 1.11.2019 v čase 12:39 som sa rozhodol kúpiť si 100 tokenov na vašom serveri. Odoslal som teda sms (áno, konzultoval som to z helperom, bola v správnom tvare) a hneď mi prišla aj potvrdzovacia sms správa z Fakahedy že platba prebehla v pohode a že sa vám do fakahedy pripočitava 49k.č. Tak som sa teda prihlásil na server, a po pol hodine stáleho skúmania čim by to mohlo byť stále tokeny nemám.

Prikladám aj to číslo v sms ktora mi prišla:

8866: Dekujeme, za SMS v hodnote 4.0 EUR Vam bude pricten kredit 49.0 Kc (586568). Tuto SMS uchovejte pro pripadnou reklamaci.

Za skorú odpoveď ďakujem,

Váš ODSRDCA_PRE_LOVE

Před 5 letyNaposledy opraveno: Před 3 lety

Zdravím, mohl by jste dodat nějakou fotografii o platbě ?

Před 5 lety

Zdravím,

Fotografiu s technických príčin nemôžem dodať. Myslel som, že bude stačiť ak vám pošlem doručovaciu sms správu.

Před 5 lety

Dobrý den,

okolo 16:00 dorazím domů, takže se na ty platby mrknu a zjistím, co s tím je. Může to být chyba redis serveru, který synchronizuje data, když je hráč offline. Nebojte, všechno vyřeším.

L.

Před 5 lety

Zdravím, 

Ako prosím pokročilo riešenie môjho problému?

Před 5 lety

Připojte se prosím na server.

Před 5 lety

Prístup k počítaču budem mať až zajtra.

Před 5 lety

Tak v tom případě to provedeme zítra, můžete mi potom napsat na discord Leyji#2993 jakmile budete ve hře.

Před 5 lety

Dobrý, na serveri som od rána, písal som vám na tento discord. Myslím si ked mi budete tie tokeny pridavat nevadi ak budem afk. Som teda na skyblocku a čakám :) Ďakujem za skoré vyriešenie môjho problému

Před 5 lety

Kontaktujte mě na discordu.

Před 5 lety