Dobrý den,
Prosím o unban za střelbu z nopvp, bylo to omylem, já jsem ani nevěděl, že je možné někomu tak ublížit mimo pvp. Už se to nestane, dám si na to příště pozor.
Díky moc,
zdraví TKena
Dobrý den,
Prosím o unban za střelbu z nopvp, bylo to omylem, já jsem ani nevěděl, že je možné někomu tak ublížit mimo pvp. Už se to nestane, dám si na to příště pozor.
Díky moc,
zdraví TKena
Znalost pravidel neomlouvá, proto jste potrestán!
Dobrý den,
já se velice omlovám za tu střelbu z nopvp, už to nikdy neudělám, slibuju :)
Dobrý den,
Těmi pravidly myslíte tuto jedinou zmínku o PvP v pravidlech?
PvP je povoleno bez povinnosti vrácení předmětů, pokud to již předem nebylo domluveno.
Pravidlo, které zakazuje střelbu z nonPVP zony by tam mělo být. Podívám se pokud tam není, zařídím aby tam bylo dopsáno. Jsem rád že jste se ze své chyby poučil a už to nikdy neuděláte. Pokud je to vše tak
VYŘEŠENO
Díky,
ale nevím jak je to vyřešeno, a dáte mi unban?
Hezký den,
nerozumím tomu, jak toto bylo VYŘEŠENO, když teprve chcete zkoumat, jestli vůbec existují taková pravidla, na základě kterých kluk ban dostal.
Sám nechápu, jak se mohl v pravidlech orientovat, prý se to dozvěděl jen z chatu. Sám mám na serveru účet a chtěl jsem se něco o tom, co se dá dělat a s jakými pravidly, dozvědět, ale to abych pohledal. Jestli ta pravidla na trenend.eu/pravidla je kompletní soupis, tak je od vás opravdu odvážné se na ně povýšeně odkazovat. Já se z těch pravidel dokonce dozvídám, že PvP je povoleno. Jestli jste tím chtěli říct něco jiného, tak to zkuste formulovat jinak.
Pořádek musí být, ale také oboustraně. Jak rychle ban přišel, tak s jeho zrušením to jde nějak pomalu. Tak prosím o uspíšení.
Díky,
JanKena
Zdravim, není v mé kompetenci uspíšit úpravu či doplnění chybějícího pravidla pokud jej tam člověk, který je dělal nebo upravil nedopsal nebo došlo k nějaké chybě v samotném webovém systému. Proto musíte vydrž na příslušnou osobu která k tomuto má přístup a kompetenci a ta vykoná patřičné kroky k nápravě chyby a počítám, že se Vám k tomu zde vyjádří.
Zdravím,
tady nejde ani tak o uspíšení změny pravidel, ale o zrušení toho banu, o které TKena prosil. To, že si někdo jen myslí, že existuje nějaké pravidlo, ještě neznamená, že o tom ostatní vědí, natož aby se takovým pravidlem oháněl člen AT. No uznejte sám, neukvapil se Vandel_SVK?
Díky,
Zdraví JanKena
Odbanováno