Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Vyřešeno SERVER
Článek napsal DanielNoWay

Dobrý den, už pár hráčů prodávalo na serveru peníze či tokeny na reálné peníze, bylo mi řečeno, že OWNER jim to povolil, tak bych jsem se chtěl zeptat ohledně toho zda je to povolené či popřípadě hráč může prodat i svůj účet zároveň za realné peníze.

Děkuji za odpověď.

Před 5 letyNaposledy opraveno: Před 5 lety

Čau
§1 pravidlo č. 21
 je přísně zakázáno jakýmkoliv způsobem prodávat výhody na serveru, herní účty, herní měnu a předměty za reálné peníze.

Tak tím pádem, jak je možné, že plno hráčů co zde hrají dlouho, tak jim OWNER psal, že je to povolené ? :)

Před 5 lety

O tom nic nevím, pravidla mluví jasně. Pokud tvrdíš že je zde plno hráčů dodej něco co prokáže že mluvíš pravdu.

O tohle mi ani nejde, ale jde mi spíše o to proč to OWNER psal, že je to povoleno a spousta hráčů to provozuje, když je to zakázano v pravidlech.

Před 5 lety

Budu se tedy znovu opakovat. 

§1 pravidlo č. 21
 je přísně zakázáno jakýmkoliv způsobem prodávat výhody na serveru, herní účty, herní měnu a předměty za reálné peníze.

Pokud tvrdíš že je zde plno hráčů dodej něco co prokáže že mluvíš pravdu. Popřípadě pokud ti o nic nejde tak to už neřeš a tím pádem se to dá požadovat za vyřešené ;)

Před 5 lety