Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Odbanováno Unban
Článek napsal adamek0912

Zdravím chtěl bych pozadat o unban ban jsem dostal za niceni prirody:

1. nebyl jsem na /Warp priroda ale byl jsem uplně daleko hodně :D a nenicil jsem prirodu ale nicil jsem na skale se vytvorila taková hlinena plosina a tam byla farma na obily tak jsem tam dal asi 20 tnt a vybuchl jsem to protože jsem se nudil :D 

2. nevedel jsem že je zakazane nicit prirodu :D 

3. jestli to je fakt zakazane nicit prirodu tak bylo by fajn kdyby bylo treba /tezba a tam by se mohla nicit děkuju 

a bylo by lepší mi dat pristě treba warn za niceni prirody

byl bych rád kdybych mohl pokracovát ve hraní na vasem serveru

(ps: ted jsem četl si pravidla a nikdě tam nevidim že niceni prirody by bylo zakazane  ) 

Před 5 letyNaposledy opraveno: Před 5 lety

Ono nešlo jen o to ničení (za které jsi dostal kick) ale spíše o to jak ses předtím choval. Za mě unban nedostaneš, ale projednám to se zbytkem admin teamu. Třeba se za tebe někdo přimluví :)

x 1

Před 5 lety

no takhle to reknu on nadaval na mě ale aji na moji mamu kdyby nadaval na mě okej ale do rodiny to fakt ne tak jsem vzal tnt a vybuchl jsem mu trošku barak protože tam nemel ani resku nemel prostě nadavat do moji rodiny tohle se fakt nemelo dělat a to že nemel resku tam tak to je druhá jeho chyba prostě a omlouvám se že jsem byl tak trošku nastvaný no bolel mě zub a jestě nadaval do moji rodiny 

( nemyslim si že to je v poradku za co jsem dostal ban protože je tam napsanej důvod niceni prirody ale já jsem nicil jeho dum no trošku jsem znicil travu ale za to jsem nemohl chtěl jsem prostě znicit jeho dum a za chovaní tam nic nebylo napsano takže beru to jáko niceni prirody to se tam mohlo napsat niceni prirody + chovaní ) 

Před 5 lety

Vubec jsi nereagoval na jakejkoliv podnet abys prestal.Z toho se da soudit, jak to bude pokracovat dal.Vic k tomu psat nemusim,necham ciste v rukach vedeni.

Před 5 lety

Takže, byl jsi odbanován, chovej se slušně a nedělej kraviny. Děkuji

Před 5 letyNaposledy opraveno: Před 5 lety

dobře díky

Před 5 lety

ahoj hele promiňte že jsem použil cheaty už to nikdy neudělám

Před 5 lety

//lock

x 1

Před 5 lety