Dobrý deň,
nakoľko som na servery nový tak som si ešte nestihol osvojiť určité veci, medzi ktoré patrí aj zarábanie peňazí a tak sa chcem spýtať či by mi niekto vedel napísať nejaké spôsoby ako si privyrábať na survivale.
Za odpoveď Vám ďakujem.
Dobrý deň,
nakoľko som na servery nový tak som si ešte nestihol osvojiť určité veci, medzi ktoré patrí aj zarábanie peňazí a tak sa chcem spýtať či by mi niekto vedel napísať nejaké spôsoby ako si privyrábať na survivale.
Za odpoveď Vám ďakujem.
Ahoj, napadá mě třeba práce u jiných lidí (že jim pomáháš kopat dříví, kameny, atd..), nebo prodávání věcí v /shop , a nebo prodávání věcí v aukci /ah (v shopu prodáváš věci "robotovi" -prostě nikomu, a v aukci prodáváš věci ostatním hráčům za cenu kterou nabídneš).
Zdravím,
vydělat peníze si lze například prodávání předmětů v /shop, na veřejných farmách vindicátorů a prodávát v /shop emeraldové bloky a samozřejmě i hlasováním /vote. Nebo také pokud máte rád Slimefun, prodávat různě věci, výrobky z něj. Ticket prozatím tedy nechám otevřený, kdyby měl ještě někdo nějaký nápad.
ten, co si práva užil nejvíce ze všech ^^
např. udělej si nějakou farmu (já mam třeba creper farmu) a potom ty věci prodávej třeba si spočítej kolik v shopu stojí stak a pak ho prodej lidem třeba o 100 levněji.
snažit si pomáhat je super
Ano, taky možnost. Ticket už uzavřu, protože se více nikdo nevyjadřuje a tohle myslím stačí.
ten, co si práva užil nejvíce ze všech ^^