Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Zamítnuto Bannanonanaoso
Článek napsal Lukork

Helpr napsal že mi musí udělat prohlídku asi po minutě jsem se odpojil a pak jsem dostal ban.. Unban nechci. Jen je to fajn

Před 5 letyNaposledy opraveno: Před 5 lety

Dobrý deň,

Dostal som reporty o tom, že hackujete. V tom prípade je mojou povinostou spraviť vám prehliadku, no vy ste napísali "Ja som KA nezapol XD" a odpojili ste sa. Bral som to ako odmietnutie prehliadky.

Před 5 lety

Tak to si to pamatujem jinak XD odpojil jsem se dlouho(několik desítek sekund) po tom co jsem to napsal :/ ale co AT má vždy pravdu. Kdo má vědět že tam musim být XD napsal jsi že uděláš prohlídku.. potom nic tak jsem šel. Nevim jak jsem to mohl odmítnout když sjy se ani nezeptal jestli to můžeš udělat. Určitě vidíš lidem do hlavy Brrmm brrrmm

Před 5 lety

Jasne som napísal " Prosím, môžete isť na teamspeak? Dostal som reporty a je mojou povinostou to preveriť" 

Vaše slova boli " Ale ja hacky nemam XD" "Ja som KA nezapol XD" 

Znova som napísal nech sa na ten teamspeak dostavíte, kedže prehliadka musela byť. Následne ste sa odpojili, tak ste dostali ban za Odmietnutie Prehliadky. Stačilo sa jednoducho dostaviť na teamspeak, a ukázať vašu nevinnosť. 

hele omluv ToastRekta , on má mozek robný slepici , já to chapu , prostě jsi se odpojil , a helper nepočkal ani **1 den** a dal ti ban , já to znám , nemohl jsem se branit a od jeho te****o kamoše jsem dostal taky ban , prostě normalka , nic jineho než si dělat , co chtějí neumí 

jo a vidím , že ti je to šumák , to je dobře 

Ptají se mi , zda se mi vyplatí bojovat 

Ptají se mi , proč to nevzdát 

Ptají se mi , kdo vůbec jsem 

Je to jednoduché , jsem spravedlnost 

toď vše 

Před 5 lety

Dobrý deň, ArryasCZ

Ste naštvaný, že ste dostali ban od Strenghta z dôvodu Strielanie z NO-PVP. To neznamená, že za to môžem aj ja, takže nevidím dôvod ma urážať. A robím to čo mi je nariadené od Vedenia. Odmietnutie = Ban, s tým ja nič nespravím.

A ak by som mu mal dať 1 deň na prehliadku, tak logicky si tie hacky vymaže, aký to ma potom zmysel?

1) kdybys jsi se koukl na video , ktere jsem natočil , tak by jsi to chapal (viz v zabavě máš příspěvek)

2) a mužu snad za to , že podporujete své kamoše , proto jsem dostal ten ban jen já 

3) myslíš ???? jako já nevím , ale i potom , co by si ty Hacky smazal, tak by to bylo znát a máš "důkaz" ??? Co když jen nějakého kida naštval a on ho reportnul a ty jsi dal nevinému ban , viz jako u hráče XBootX , který za nic nemohl a někdo z vás mu dal IP ban , jako spravní , promiň za to slovo , Retardi

Ptají se mi , zda se mi vyplatí bojovat 

Ptají se mi , proč to nevzdát 

Ptají se mi , kdo vůbec jsem 

Je to jednoduché , jsem spravedlnost 

toď vše 

Unban žádost zamítnuta, článek uzavírám.

Před 5 lety