Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Zamítnuto Žádost o unban
Článek napsal cat369

Jméno:cat369

Banující:xXxDaWeXxXx 

Platforma:trenens survival

Duvod: držení nabugovaných itemů

Hráč jménem _niCe_  se na mě teleportoval příjmul jsem tpa hodil my klíče ja byl rád že jsem dostal mega.donate a napsal končím na serveru a já jsem napsal omg diky atd. A potom jsem odešel klíče si uložil do ender bedny nadále jsem šel na /spawn a otevřel jsem asi tak 5 epic klíču a dostal jsem ip ban 

Obhajoba: jak už xXxDaWeXxXx  na 1 žadost o unban  napsal ze jsem na serveru dost dlouho abych věděl že klíče byly nabugované a měl jsem to nahlásit ale já jsem neměl potuchy o tom že by byly nabugované já jsem _niCe_ že vážne končí na serveru a tak rozdává věci těch 5/6 klíču bych radši dal ban na 7 dní a klíče potom nějak vyřešit že jsem je otevřel vím co my padlo takže by se to dalo nějak odebrat ty peníze klidne bych vymazal všechny finance co mám takže bych z těch klíču nic neměl děkuji za odpověď 

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

Zdravím,

hráč _niCe_ byl potrestán permabanem stejně jako vy. Myslím, že u nás hrajete na serveru dost dlouho, abyste věděl, že získat takové množství klíčů není legální a měl jste to nahlásit, oznámit A-T nebo se zeptat, zda je to v pořádku a ne klíče začít otevírat. Pokud budete nadále spamovat tickety na webu, budete zabanován také na webu, ale být vámá, tak bych to nedělal a zažádal si o unban třeba za měsíc.

ten, co si práva užil nejvíce ze všech ^^

Před 4 lety