Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Vyřešeno Uveznenie v portáli kvoli hráčovi
Článek napsal Marwkeeter

Server: Survival

Môj nick: Marwkeeteris

Jeden hráč mal v Netheri portál a ja som do neho vstúpil a uveznilo ma to v inom portáli kde bolo všetko zablokované a je to v niekoho reske

takže v portáli nemôžem otvoriť chat čo znamená že nemôžem dať /home a nemôžem ani otvotiť inventár nemôžem nič ničit

Poprosím o vyriešenie Nick toho hráča nepoznám ale zaujímalo by ma ake s ospravedlním PAKO by toto spravilo

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

Zdravím, 

připojte se prosím na server a na ts3 a napište mne nebo moderátorům a my vás portneme pryč.

ten, co si práva užil nejvíce ze všech ^^

Před 4 lety

Už som vám písal že na Ts3 neprídem a jedno dievča mi chcelo pomôcť a šla na survival kde bol BoxeR a ten jej povedal že takéto veci nerieši takže poprosím vás aby ste o cca 20:00 boli na servery budem vás čakať v lobby a vybavíme to nejak dnes 17.5.2020 

Před 4 lety

Přidal jsem si vás do přátel, pak mi to prosím přijměte a napište mi, děkuji.

x 1

Před 4 lety

Omlouvám se že se vměšuji do konverzace, ale mě nejde teamspeak zde je odkaz na článek https://trenend.eu/forum/topic/4361-teamspeak/

Děkuji a přeji hezký den CAPS123987

snažit si pomáhat je super

Před 4 lety

Som tam mám vás v FR

Před 4 lety

Prepáčte ale nemám celý deň 

Před 4 lety

Psal jsem vám, abyste mi napsal a né mi to pouze přijmul. Já zase nejsem 24/7 zde na foru a mám X dalších povinností, problémů, ticketů, které řeším, protože jsem tu sám.

Před 4 lety

Pardon viem že máte povinnosti ale bol som tam cca 25 min. A nebol ste tam

Před 4 lety

Tak ak by sa dalo tak buďte 21:00 na servery a napíšte prosím 

Před 4 lety