Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Vyřešeno leyji ma obral o 200 tokenov
Článek napsal NIK1

dobry den dal jsem na chyby serveru ze jse mi vymazal overlord lebo som si kupil overlorda a potoom elite kit za 2 eura lebo som chcel vediet lietat a on mi na to odpovedal ze to je jednorazove a ze to zmiznut nemoze no ale logickyyyy kebyyy ze to nemohlo zmiznut no tak by som to mal !!!!!!!!!!!!!! takze zadam nech mi bud vratite overlorda alebo 200 tokenov a nebudete odpovedat ze to je jednorazove ze mi to nemohlo zmiznut lebo keby ze to nemohlo zmiznut no tak by som tu nemusel pisat toto aj toastrekt mi odpovedal ze ked to dam na forum ze mi to vratite ne ze napisete uplne nezmyslnu otazku este jedna vec no tak nezmizol mi len prefix lebo ked som dal /kit som tam mal iba hrac a elite a nemal som tam ovrlord takze iba prefix mi nohol zmiznut keby ste si to mysleli a uz prosim mi to vratte lebo tolko prispevkov tu napisem az do kym mi to nevratite ti by bylo vse

x 1
Před 5 letyNaposledy opraveno: Před 5 lety

Dobrý den,

jak jsem řekla, kit overlord v tokenshopu vám NEODEMKNE práva na /kit overlord, pouze ho jednorázově obdržíte. Jestli vám zmizel z inventáře, doložte důkaz, jinak vám ho bohužel nemáme jak vrátit.

Před 5 lety

neviem jaky dukaz bych mohol dolozit ked som si to nescreenoval ani nic ale tak akoze tie tokeny som ziskaval tak ze som vymenoval s ludmi peniaze za tokeny ale ludi ktory mi to davali si uz mena nepamätam bohuzial ale vcera jsem daval tygru tokeny a napisal som mu ze "tokeny uz nepotrebujem ze uz som si kupil overlorda a nic s shopu nechcem ale ten overlord sa mi bugol tak dufam ze mi ho vratia" akoze jasne ze som sa tam tak nerozpisal ale proste pointu chapete a on mi pisal "jej :D" takze keby ze chcete mozete sa ho opytat ked si to pamäta kus si myslim ze si to nebude pamätat lebo stastie v zivote nemam :D keby ze mam nestal by sa mi tento bug takze mozete sa ho opytat a keby ze napisal ze to je pravda dali by ste overlorda? aj toastrektovi som to hovoril ale on povedal ze tu mam prist opytal som sa ho ci mi to vratia a on ze hej ale tak jak vidim asi ne uz sa tu velmi rozpisujem tak dufam ze sa to vyriesi jak by sa to malo a uzi si zvysok dna leyji ked to citas :D (dufam ze to ty citas :D)

Před 5 lety

Samotné VIP overlord za tokeny zakoupit nelze, je to pouze kit nástrojů a brnění, který lze koupit v tokenshopu, ten jste obdržel za každou cenu. Článek uzamykám, pokus o dupe-topic bude trestán banem.

x 1

Před 5 lety