Nick: Alpha
Platforma: Survival, PlanetCraft
Důvod: Byl jsem triggered a začal jsem nadávat nemožným zk. helperům.. i přesto že jsem se pak omluvil, tak do mě jely furt, takže jsem se zase rozjel a začal nadávat..
Zdarec, zdravím všechny z AT Trenendu. Tímto textem bych chtěl zažádat o ip unban mého ůčtu, bylo to za nadávní zkušebním členům at.. přesněji zk. helperům.. Měl jsem špatný den a potom co jsem viděl jak jsou neschopní pomoc, tak jsem začal pomáhát hráčům já.. což se jim nelíbílo, takže mi řekli že jsou tu helpeři, tak ať jsem sticha.. což ve mně vzbudilo nenávist.. protože jsem je sen snazil pomoc a dostal jsem diss.. :D No tak jsem jim začal nadávat a vše bylo v pohodě, pak jsem si psal s xRikyx na discordu a tam jsem mu taky zacal nadavat, protoze jsem byl jeste rozcilenej z trenendu. když jsem s nim skoncil konverzaci, tak jsem si šel hrát normálně na trenend.[PlanetCraft] a po pár minutách mi naskocil ban na 2 hodiny, pote na 15 dni, pote na cely mesic.. vsechny byly zruseny, ale dostal jsem ip ban..
Takže tímto vás prosím o unban mého nicku Alpha, slibuji že už se to nebude opakovat a budu se snažit pomáhát hráčům a popřípadě helperům a jiným členům at, když nebudou stíhat
S úctou, hráč Alpha