Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Zamítnuto unban
Článek napsal SmazenaKarotka

SmazenaKarotka

myslím xxxdawexxx

Nejspíš survival

Scam

ban byl udělen z důvodu používání skilů a slimefunu XD (intresting)

No...  1. survivalu jsem nehrál už tak týden, proto nevím proč ban teď

2. shafigaming možná scamoval (to nevím), ale já ne, vždy jsem je varoval, že padá meč a když jim vypadl jsem vrátil (pokud ne chtěl          důkaz)

3. připojil jsem se do čekárny a tam si ze mě dělali prdel (rádoby vtipům se smál jen boxer), byli tam porky dawe a boxer

4. není to v pravidlech, tak mě mohli aspoň varovat

5. chtěl bych fakt vědět za co mám ban XD

Prosím, aby to ten kdo tohle bude číst, aby se podíval i na jiné příklady scamy s neozbrojenym a infused magnetem ve warp pvp a tak :)

Žádat o nevyjádření toho tria ani nemusím, stejnak se něčím obhájej xd, ale prosím aby tuhle žádost uzavřel někdo, kdo si s tímhle serverem dává práci.

Pěknej večer (:

league of legends gif | Tumblr

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

Dobrý večer,

byl jste zabanován za porušovaní pravidla, které vám přiložím níže spolu s ticketem, který obsahuje všechny potřebné důkazy k vašemu zabanování i objasnění situace. Také nevidím důvod, proč byste měl nějakým způsobem vlastnit tuhle "scamovací" PvP arénu, když ty věci lidem stejně údajně vracíte, přestože si mnoho lídí v chatu stěžovalo právě na opak, ale k tomu už důkazem bohužel nemám.

Veřejné farmy a celkově teleporty nesmí nijak poškozovat hráče pokud to při zvěřejnění nebylo zmíněno.

https://trenend.eu/forum/topic/3917-scam-od-hr-shafigaming3-a-smazenakarotka/

Ticket tedy nechám prozatím otevřený, kdyby měl zájem se vyjádřit kdokoliv jiný z A-T.

ten, co si práva užil nejvíce ze všech ^^

Před 4 lety

Dobrý den,

když už se k tomu mám vyjádřit tak trest byl daný právem. Váš veřejný warp nesplňoval požadavky pravidel. Pokud se tohle bude opakovat smažu vám celý warp se vším majetkem (celý komlex), který je jeho součástí. Bohužel i teď nadále nesplňuje bezpečností podmínky. Proto ve vaší residenci jsme zablokovali vlajky move a tp. Až vám vyprší ban zabezpečte si váš warp. 

s pozdravem

ForeverNobody

Před 4 lety