Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Vyřešeno otázka ohledně Skyblocku
Článek napsal kocickaYT

Dával jsem /is invite a prý na ostrově je, ale není vidět v members. Co mám dát za příkaz, aby mohl otevírat chestky a byl vidět v members?

Hezký den, 

Ahoj, 

já jsem Kočička a společně s Chillipaprikou natáčíme na můj YouTbe kanál Kočička YT. Ještě tam nemáme Minecraft, ale bude, takže jestli si nechceš ujít v budoucnu video z Trenendu, můžeš dát odběr i se zvonečkem. U dalšího videa ZDAR

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 2 lety

Zdravím,

použil váš kamarád po příkazu /is invite příkaz /is accept?

ten, co si práva užil nejvíce ze všech ^^

Před 4 lety

prý dal

Ahoj, 

já jsem Kočička a společně s Chillipaprikou natáčíme na můj YouTbe kanál Kočička YT. Ještě tam nemáme Minecraft, ale bude, takže jestli si nechceš ujít v budoucnu video z Trenendu, můžeš dát odběr i se zvonečkem. U dalšího videa ZDAR

Před 4 lety

toto už se mi stalo podruhé s jiným kamarádem. 

Mám další otázku: Když skončí sezóna Skyblock ranked, dá se na tom ostrově dále pokračovat? Já bych to bral, když do toho dávám čas. Navrhoval bych speciální minihru s názvem Old Skyblock nebo něco takového. Na to, aby se tam ostrov dostal, musí leader ostrova přijmout přesunutí. 

Hezký večer, 

Ahoj, 

Před 4 lety